Waterdichte matrashoes met rits

Verkrijgbaar 95 cm t/m 104 cm breedte, iedere gewenste lengte mogelijk! Ben je op zoek naar een vochtwerende bescherming voor jouw matras? Dan is de waterdichte matrashoes met rits voor jou de perfecte keuze.
€--,--
Incl. btw

Een waterdichte matrashoes met rits voor een droog en comfortabel matras!

Ben je op zoek naar een vochtwerende bescherming voor jouw matras? Dan is de waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant voor jou de perfecte keuze. Deze waterdichte matrashoes met rits is een duurzame waterbestendige oplossing die je matraskern beschermt tegen vocht, maar tegelijkertijd ook goed ventileert. Deze hoes verlengt de levensduur van je matras en zorgt voor een betere hygiëne zonder dat je slaapcomfort hieronder lijdt. Ideaal bij incontinentie, zwangerschap, kinderbedden en sommige handicaps.

De stof van de waterdichte matrashoes met rits is van polyester draagvezel bestaande uit 100 gr/per m² met een polyurethaan afdichtcoating. Het voordeel hiervan is dat in tegenstelling tot plastic beschermingen, jouw matras comfortabel ligt. Ondanks de waterdichte bescherming blijft de matraskern nog steeds goed ademen en slijtage zet daardoor minder snel in. De kleur van de hoes is gebroken wit.

Belangrijk: Hoewel de waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant een goede bescherming biedt voor binnenhuis is deze níet geschikt voor buitenhuis gebruik!

 
Instructievideo van onze zusterwebwinkelMaatgeving instructies

Jouw waterdichte matrashoes met rits zal het mooiste passen als je het matras meet zoals je de hoes daadwerkelijk wilt aanbrengen. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld de waterdichte matrashoes met rits om jouw huidige tijk wilt aanbrengen, je het matras moet meten zoals deze is. Als de waterdichte matrashoes met rits echter ter vervanging van de huidige tijk moet dienen, kun je het beste het matras meten zonder de bestaande tijk erom.
De waterdichte stof is enigszins rekbaar. Eén centimeter verschil in het meten is dus geen ramp. De waterdichte matrashoes met rits vormt zich probleemloos naar je matraskern. De kwaliteit gaat niet verloren. Vergeet niet om ook de hoogte van je matras te meten.

Onderhoud tips waterdichte matrashoes met rits

De waterdichte matrashoes met rits wordt standaard uitgevoerd met een 4-zijdige ritssluiting. 
Mocht je graag de hoes willen wassen in de wasmachine dan is dit geen probleem. De waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant mag tot 90 graden gewassen worden. De droger wordt echter wel afgeraden in verband met krimpgevaar.
Wil je de hoes liever niet in de wasmachine stoppen dan kun je deze tevens afnemen met een sopje.

Tip: Je kunt de waterdichte matrashoes met rits tevens combineren met de matrashoes met rits of de luxe matrashoes met rits. De waterdichte matrashoes breng je als eerste aan om het matras, waarna je de zachte standaard matrashoes of de luxe matrashoes er overheen schuift. De stoffen matrashoes heeft een vulling waardoor deze hoes heel zacht ligt. Je hebt dan een matrasbescherming zoals in een ziekenhuis en het comfort van een matras van thuis.

 

Geschikt voor

Alle typen matrassen, ongeacht welk schuimsoort of merk.
Zowel kinder- als volwassen matrassen.
Ideaal bij incontinentie en zwangerschap.

Specificaties:

-  Vochtwerend en tegelijkertijd ademend
-  Ongewatteerd
-  Polyester draagvezel 100 gr/m²
-  Polyurethaan afdichtcoating
-  Sterilisatie: autoclaaf behandelbaar tot 120 graden
-  Machine wasbaar op 90 graden (géén droger!)
-  Voldoet aan de Crib 5 brandnormen
-  Ritssluiting: standaard 4-zijden rits
-  Anti-allergisch
-  Kleur: wit
-  Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie


Wij bieden:

-  100% Nederlands Kwaliteits Product
-  Kosteloze verzending binnen Nederland en België
-  Snelle levering gemiddeld 5 werkdagen na betaling
-  Betaal gemakkelijk en veilig met iDEAL of PayPalDe matrashoezen van De Matrassenfabriek Brabant voldoen aan alle Europese keurmerken.
In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht. Meer informatie   
  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen