Topdekmatras traagschuim SG 60 - Topdekmatras op maat

Verkrijgbaar 165 cm t/m 174 cm breedte, iedere gewenste lengte topdekmatras mogelijk! Dit type schuim is ideaal als je het snel koud hebt. De beste kwaliteit en voor jou persoonlijk in Nederland geproduceerd. Geen voorraad matras dus!
€304,00
Incl. btw

Het topdekmatras traagschuim reageert op je lichaamswarmte en vormt zich zo perfect naar je lichaam. Wij werken in dit topdekmatras met traagschuim SG 60, een duurzame variant die te krijgen is in twee soorten: een variant die de warmte vasthoudt of het koelere VISCO-GEL traagschuim dat super ventileert en verkoelt. Klik hier voor meer informatie over de koelere variant traagschuim Gel-Visco.Naast de keuze voor een koelere of warmere variant, kun je ook de traagschuim hoogte selecteren. Het topdekmatras kan worden geproduceerd op 6,5 cm of 10 cm hoogte. De 10 cm hoge variant zal zachter aanvoelen dan die van 6,5. Ook ligt men dieper in het topdekmatras. Heb je nog vragen? Bel gerust: 085 401 16 15.

De meerwaarde van traagschuim SG 60

Traagschuim, ook bekend als visco-elastisch schuim of geheugenschuim, werkt drukverlagend en is ontwikkeld door NASA. Wanneer je op het topdekmatras traagschuim ligt wordt het schuim soepeler op de plekken waar het lichaam in direct contact staat met het schuim. Dit ziet men terug doordat het schuim de vorm van het lichaam aanneemt. Traagschuim zorgt op deze wijze ervoor dat de lichaamsdelen goed ondersteund worden op de zwaardere punten wat met name als comfortabel wordt ervaren door mensen met lichamelijke klachten.

 

Bestel nu je topdekmatras met traagschuim SG 60

Je traagschuim topdekmatras wordt uitgevoerd met een luxe Tencel tijk en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit met een oorsprong in de Benelux. Kies de afmetingen en de stoffering. Mocht je nog twijfelen over de juiste hoogte? Bel ons: 085-4011615.


 

Drive In: je topdekmatras traagschuim SG 60 klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een topdekmatras traagschuim aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe traagschuim topdekmatras. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!
Specificaties

Matraskern

Traagschuim SG 60 A-klasse

Totale hoogte

6,5 cm hoog

Ventilatie

Matige ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw topdekmatras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het topdekmatras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over.

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je topdekmatras met traagschuim SG 60 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen