Topdekmatras traagschuim SG 60 - Topdekmatras op maat

Verkrijgbaar 155 cm t/m 164 cm breedte, iedere gewenste lengte mogelijk! Dit type schuim is ideaal als je het snel koud hebt. De beste kwaliteit en voor jou persoonlijk in Nederland geproduceerd. Geen voorraad matras dus!
€--,--
Incl. btw

Topdekmatrassen staan bekend onder verschillende namen waaronder topmatras, matrastopper, dekmatras, oplegmatras of topper. Het topdekmatras leg je neer op je huidige matras om hiermee het matras comfortabeler aan te laten voelen. Het topmatras kan je matras harder of zachter laten voelen, afhankelijk van wat je zoekt. 

Het topdekmatras traagschuim SG 60 zorgt ervoor dat je huidige matras zachter aanvoelt. Dit schuim reageert op je lichaamswarmte en vormt zich zo perfect naar je lichaam waardoor drukpunten van je lichaam minder belast worden. 
Het topdekmatras traagschuim SG 60 kan geproduceerd worden op 6.5 of 10 cm hoogte. De 10 cm hoge variant zal zachter aanvoelen dan die van 6.5 cm. Ook ligt men dieper in het topdekmatras.
Dit topmatras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare Tencel dubbeldoekstijk die 3 cm dik is. Voor het produceren van deze luxe hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Heb je nog vragen? Bel gerust: 085 401 16 15

Wij hebben in ons assortiment twee soorten traagschuim topdekmatrassen: een variant die koelt en ventileert of deze variant die warmte vasthoudt. Klik hier voor meer informatie over de koelere variant traagschuim Gel-Visco.

De meerwaarde van traagschuim SG 60

Traagschuim, ook bekend als visco-elastisch schuim of geheugenschuim, werkt drukverlagend en is ontwikkeld door NASA. Wanneer je op het topdekmatras traagschuim ligt wordt het schuim soepeler op de plekken waar het lichaam in direct contact staat met het schuim. Dit ziet men terug doordat het schuim de vorm van het lichaam aanneemt. Traagschuim zorgt op deze wijze ervoor dat de lichaamsdelen goed ondersteund worden op de zwaardere punten wat met name als comfortabel wordt ervaren door mensen met lichamelijke klachten.

Let op! Topdekmatrassen kunnen gebruikt worden om het comfort van het matras te veranderen en/of om twee éénpersoons matrassen bij elkaar te houden zodat de spleet tussen hen in verdwijnt. Een topmatras kan echter een versleten matras geen nieuw leven in blazen! Wij raden het daarom af om een topdekmatras aan te schaffen om een ligkuil op te lossen!

Bestel nu je topdekmatras met traagschuim SG 60

Je traagschuim topdekmatras wordt uitgevoerd met een luxe Tencel tijk en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit met een oorsprong in de Benelux. Kies de afmetingen en de stoffering. Mocht je nog twijfelen over de juiste hoogte? Bel ons: 085-4011615.


 

Drive In: je topdekmatras traagschuim SG 60 klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een topdekmatras traagschuim aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe traagschuim topdekmatras. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!

 

Specificaties

Matraskern

Traagschuim SG 60 A-klasse kern van 3.5 cm of (tegen meerprijs) 7 cm

Totale hoogte

Standaard 6.5 cm of tegen meerprijs 10 cm.

Ventilatie

Matige ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Tencel dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar)

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw topdekmatras moet je wennen. Daarom krijg je daar 180 dagen de tijd voor. Ligt het topdekmatras toch niet helemaal zoals verwacht in die 180 dagen, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 180 dagen omruilperiode. Lees hier meer over.

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je topdekmatras met traagschuim SG 60 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen