Topdekmatras traagschuim Gel Visco - Topdekmatras op maat

Verkrijgbaar 65 cm t/m 74 cm breedte, iedere gewenste lengte topdekmatras mogelijk! Dit type schuim is ideaal als je het snel warm hebt. De beste kwaliteit en voor jou persoonlijk in Nederland geproduceerd. Geen voorraad matras dus!
€--,--
Incl. btw

Topdekmatrassen staan bekend onder verschillende namen waaronder topmatras, matrastopper, dekmatras, oplegmatras of topper. Het topdekmatras leg je neer op je huidige matras om hiermee het matras comfortabeler aan te laten voelen. Het topmatras kan je matras harder of zachter laten voelen, afhankelijk van wat je zoekt. 

Het topdekmatras traagschuim Gel-Visco zorgt ervoor dat je huidige matras zachter aanvoelt. Dit schuim vormt zich naar je lichaam en zorgt ervoor dat de drukpunten van je lichaam minder belast worden. Ideaal voor mensen die last hebben van hun spieren en gewrichten.
In tegenstelling tot normaal traagschuim zit in Gel-Visco speciale gelkorrels verwerkt die ervoor zorgen dat het materiaal goed koelt. Dit type topdekmatras is daarmee erg geschikt voor mensen die het 's nachts erg warm krijgen of voor gebruik in warme ruimtes met weinig ventilatie. 
Het topdekmatras Gel-Visco kan geproduceerd worden op 6.5 of 10 cm hoogte. De 10 cm hoge variant zal zachter aanvoelen dan die van 6,5 cm. Ook ligt men dieper in het topdekmatras.
Dit topmatras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare Tencel dubbeldoekstijk die 3 cm dik is. Voor het produceren van deze luxe hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Heb je nog vragen? Bel gerust: 085 401 16 15.

Wij hebben in ons assortiment twee soorten traagschuim topdekmatrassen: een variant die de warmte vasthoudt of deze koelere GEL-VISCO traagschuim dat super ventileert en verkoelt. Klik hier voor meer informatie over de warme variant traagschuim.

De meerwaarde van traagschuim Gel-Visco

Traagschuim, ook bekend als visco-elastisch schuim of geheugenschuim, werkt drukverlagend en is ontwikkeld door NASA. Wanneer je op het topdekmatras traagschuim ligt wordt het schuim soepeler op de plekken waar het lichaam in direct contact staat met het schuim. Dit ziet men terug doordat het schuim de vorm van het lichaam aanneemt. Traagschuim zorgt op deze wijze ervoor dat de lichaamsdelen goed ondersteund worden op de zwaardere punten wat met name als comfortabel wordt ervaren door mensen met lichamelijke klachten.
Gel-Visco is een ademend traagschuim dat zowel drukverlagend als ventilerend is.

Let op! Topdekmatrassen kunnen gebruikt worden om het comfort van het matras te veranderen en/of om twee éénpersoons matrassen bij elkaar te houden zodat de spleet tussen hen in verdwijnt. Een topmatras kan echter een versleten matras geen nieuw leven in blazen! Wij raden het daarom af om een topdekmatras aan te schaffen om een ligkuil op te lossen!

Bestel nu je topdekmatras met traagschuim Gel-Visco

Je traagschuim topdekmatras Gel-Visco wordt uitgevoerd met een luxe Tencel tijk en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit met een oorsprong in de Benelux. Kies de afmetingen en de stoffering. Mocht je nog twijfelen over de juiste hoogte? Bel ons: 085-401 16 15.


 

Drive In: je topdekmatras traagschuim Gel-Visco klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een topdekmatras Gel-Visco aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe traagschuim topdekmatras. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!

Specificaties

Matraskern

Gel-Visco traagschuim kern van 3.5 cm of (tegen meerprijs) 7 cm 

Totale hoogte

Standaard 6.5 cm of tegen meerprijs 10 cm

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Tencel dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar)

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw topdekmatras moet je wennen. Daarom krijg je daar 180 dagen de tijd voor. Ligt het topdekmatras toch niet helemaal zoals verwacht in die 180 dagen, dan kun je deze bij ons voor een eigen bijdrage van €55,- omruilen. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 180 dagen omruilperiode. Lees hier meer over. 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je topdekmatras met traagschuim Gel-Visco ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen