Verzending en levering

Verzending en levering

Je bestelling bij de Matrassenfabriek Brabant wordt in gemiddeld 5 werkdagen kosteloos geleverd in Nederland* en in heel België.

(*Waddeneilanden uitgezonderd, neem hiervoor contact met ons op)

Verzending matrashoezen en beschermers

We verzenden jouw bestelde matrashoes of beschermer kosteloos in Nederland en België.
De levertijd is gemiddeld 5 werkdagen en er worden dus geen verzendkosten berekend.

 

Verzending naar andere landen is mogelijk, maar hier worden wél verzendkosten voor berekend.
Voor verzending naar andere landen willen wij je vragen contact met ons op te nemen.
Let op: plaats je een bestelling op een afleveradres buiten Nederland en België via onze webshop, dan kan het zijn dat wij je hiervoor alsnog achteraf kosten berekenen. 

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van je betaling bij je thuis bezorgd wordt. Wij zijn daarbij echter wel afhankelijk van PostNL.
Bestellingen worden standaard door de post bezorgd. 
Zodra je order gereed is ontvang je van PostNL een track & trace code zodat je de zending kunt volgen.


Spoedlevering

Spoedlevering is tijdelijk niet mogelijk.

U kunt momenteel geen spoedlevering aanvinken.

 

Alleen in Nederland is spoedlevering mogelijk.

Wil je gebruik maken van de spoedlevering moet dit gekozen worden bij het plaatsen van de bestelling. Dit doe je door op de product pagina het vakje aan te vinken bij 'Kosteloze spoedlevering via PostNL* actie alleen NL'. Let op want als je dit vakje niet zelf aanvinkt wordt de order als een normale bestelling verwerkt en is de levertijd gemiddeld 5 werkdagen.

Bestel op een werkdag vóór 12:00 uur 's middags en jouw order wordt dezelfde dag nog geproduceerd en naar je verstuurd. 

Bestel je op een werkdag 12:00 uur 's middags een spoedlevering besteld, wordt de order de volgende werkdag geproduceerd en naar je verstuurd.

De spoedlevering is alleen beschikbaar voor matrashoezen en beschermers, en alleen in Nederland mogelijk.

Als je kiest voor betaalmethode Vooruitbetalen via 'bankoverschrijving, 'wordt de order pas in productie genomen als de betaling voldaan en zichtbaar is. Als je dus gekozen hebt voor spoedlevering betekent dit dat je betaling zichtbaar moet zijn voor 12:00uur 's middags op een werkdag, anders wordt de order pas de volgende werkdag geproduceerd en verzonden.


Houdt er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL voor de verzending, een eventuele vertraging bij hen kunnen wij niet voorkomen.

Bij De Matrassenfabriek produceren wij maatwerk naar klantorder. 
Om deze reden worden orders pas in productie genomen als de betaling binnen is. 
Mocht je daarom een (spoed-)order plaatsen maar deze niet direct voldoen (bijv. bij vooruitbetalen via bankoverschrijving), houd er dan rekening mee dat de order pas in productie genomen wordt zodra de betaling voldaan en zichtbaar is.                         
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen