Verzending en levering

Verzending en levering

Je bestelling bij de Matrassenfabriek Brabant wordt in gemiddeld 5 werkdagen kosteloos geleverd. Zowel in Nederland* (*Waddeneilanden uitgezonderd) als in heel België.

Verzending matrashoezen en beschermers

Standaard verzenden wij je bestelling binnen Nederland en België.
Hiervoor worden geen verzendkosten berekend.
De standaard levertijd is gemiddeld 5 werkdagen.

Verzending naar andere landen is mogelijk, maar hier worden wel verzendkosten voor berekend.
Voor verzending naar andere landen willen wij je vragen contact met ons op te nemen.
Let op: plaats je een bestelling op een afleveradres buiten Nederland en België via onze webshop, dan kan het zijn dat wij je hiervoor alsnog achteraf kosten berekenen. 

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van je betaling bij je thuis bezorgd wordt. Wij zijn daarbij echter wel afhankelijk van DPD.

Bestellingen worden standaard door de post bezorgd. 
Zodra je order gereed is ontvang je van DPD een track & trace code zodat je de zending kunt volgen.


Spoedlevering

Spoedlevering is alleen in Nederland mogelijk.

Spoedlevering moet door klanten gekozen worden bij het plaatsen van de bestelling, dit kan door op de productpagina het vakje aan te vinken bij Kosteloze spoedlevering via DPD* actie alleen NL. Als dit vakje niet aangevinkt wordt, wordt de order als een normale bestelling verwerkt en is de levertijd gemiddeld 5 werkdagen.

Als je op een werkdag voor 12.00 uur 's middags besteld, wordt de order dezelfde dag nog geproduceerd en naar je verstuurd. Als je op een werkdag na 12.00 uur 's middags een spoedlevering besteld, wordt de order de volgende werkdag geproduceerd en naar je verstuurd.

Als je kiest voor betaalmethode Vooruitbetalen via bankoverschrijving, houd er rekening mee dat de order pas in productie genomen wordt als de betaling voldaan en zichtbaar is. Als je dus gekozen hebt voor spoedlevering betekent dit dat de betaling zichtbaar moet zijn voor 12.00 uur 's middags op een werkdag, anders wordt de order pas de volgende werkdag geproduceerd en verzonden.


Houdt er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van DPD voor de verzending, een eventuele vertraging bij hen kunnen wij niet voorkomen.

Bij De Matrassenfabriek produceren wij maatwerk naar klantorder. 
Om deze reden worden orders pas in productie genomen als de betaling binnen is. 
Mocht je daarom een (spoed-)order plaatsen maar deze niet direct voldoen (bijv. bij vooruitbetalen via bankoverschrijving), houd er dan rekening mee dat de order pas in productie genomen wordt zodra de betaling voldaan en zichtbaar is.