Over ons

E.S.D.H. Slaapadviezen, een echt familiebedrijf

 
Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor slaapcomfort. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het maken van alle soorten matrassen: van matrassen voor kleine plezier bootjes tot luxueuze zeewaardige jachten of voordelige matrassen voor je logeerkamer tot medisch matrassen voor mensen met lichamelijk klachten. Alle matrassen maken we zelf, in onze eigen werkplaats vlakbij Eindhoven. Daarmee kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook het matras helemaal afstemmen op jouw wensen. Monika Reijers-Hofer startte in 1993 E.S.D.H. Slaapadviezen. Inmiddels werken haar man, zoon en dochter ook in het bedrijf. Samen gaan ze voor hoge kwaliteit en bovenal de persoonlijke service waar Slaapadviezen groot mee is geworden. Directrice het beste matras
   

AMBACHTELIJK MAATWERK

Onze werkplaats en onze methode

Een matras maken is vakwerk. Klopt de opbouw niet, dan merk je dat snel genoeg. Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan jouw wensen en advies. Met name belangrijk als je lichamelijke klachten hebt. Daarna gaan we voor jou aan de slag in onze werkplaats. Daar wordt jouw matras op ambachtelijke wijze gemaakt. We selecteren de juiste materialen om deze vervolgens handmatig te snijden en te stikken. Samen gaan we voor een matras waar jij heerlijk op slaapt en waar je jaren van kunt genieten.

 


Jong geleerd, oud gedaan

E.S.D.H. Slaapadviezen investeert in jong talent.
Wij werken samen met scholen in de regio zoals het Summa College.
Zo bieden we stagiaires de mogelijkheid zich te specialiseren in het vak van matrassenspecialist. Of bijvoorbeeld logistiek, marketing of slaapadviseur.
Hierdoor zijn wij niet alleen constant bezig met ons vak en proces maar hebben ook een goede stroom van eigen getraind personeel.

jong geleerd

  

 

 

 

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen