Garantie en Retouren

Garantie Voorwaarden Matrassen

Op alle matrassen van De Matrassenfabriek bieden wij 1 tot 8 jaar fabrieksgarantie.Sewing machine Mocht er binnen dit termijn iets met je matras mankeren dat te wijten is aan fabricagefouten, dan kun je hier melding van maken via het telefoonnummer 0031-(0)85 401 16 15.

 

Garantie Voorwaarden Matrashoezen

Op alle matrashoezen van De Matrassenfabriek zit 1 jaar fabrieksgarantie.
Mocht er binnen deze periode iets met je matrashoes mankeren, dan kun je hier direct melding van maken via het telefoonnummer 0031-(0)85 401 16 15.

Let op: 
verstuur géén producten zonder RMA instructies retour omdat wij deze anders niet aan je order kunnen koppelen.

Twee maanden proefslapen! Niet goed? Omruilen mogelijk!

Waarom twee maanden proefslapen?
 
Zodra je het nieuwe matras hebt ontvangen zul je hier aan moeten wennen. Bij sommige beslapers is deze periode sneller dan bij anderen. Wij geven je hier dus ook rustig de tijd voor, maar liefst 2 maanden*! Mocht het matras binnen deze periode niet bevallen, dan kun je het matras bij ons retourneren en passen wij het matras voor je aan óf produceren we een heel nieuw matras indien nodig. We vragen voor deze service per matras €55,- eigen bijdrage.

 

De gewenning van je matras

Iedere beslaper moet wennen aan zijn nieuwe matras. Daarbij moet het matras ook nog "wennen" aan de beslaper. De schuimen en veren in het matras zijn in de eerste 2 weken van het gebruik iets stugger dan uiteindelijk in de gebruikersfase. Wij vragen dan ook om jezelf minimaal een maand* de kans te geven om aan het nieuwe matras te wennen.
 

 

 

Wat gebeurt er met de geretourneerde matrassen?

Door deze proefslaapservice komen elke maand matrassen retour, dit is heel begrijpelijk en in ons proces ingecalculeerd. De geretourneerde matrassen worden opgehaald door twee partijen, namelijk diverse lokale kringloopwinkels en Stichting Vluchtingenwerk Regio Brabant.

Onze belofte: Geretourneerde matrassen worden niet herverkocht.


Retour procedure en herroepingsrecht

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft geen herroepingsrecht omdat de ondernemer op maat gemaakte producten produceert naar klantorder. Omdat wij consumenten niet met een matras willen laten zitten dat na keuze niet helemaal bij ze past, kunnen zij gebruik maken van onze 2 maanden omruilgarantie. Voor meer informatie omtrent het herroepingsrecht kun je de Algemene Voorwaarden hieronder lezen. 

Toelichting in de Algemene voorwaarden
* Artikel 7 – Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

 

Retour Voorwaarden Matrashoezen

Mocht het product (matrashoes) niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je hier binnen 7 dagen melding van maken via het telefoonnummer 0031-(0)85 401 16 15.

De Matrassenfabriek beoordeeld je retouraanvraag. Bij goedkeuring krijg je daarna een RMA-nummer toegewezen en zodra de matrashoes(en) weer in ons bezit zijn krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Belangrijk: deze service is alleen mogelijk wanneer de matrashoezen nog onbeslapen zijn; wij nemen deze niet terug als je ze al in gebruik hebt genomen. 

Stuur nóóit producten zonder RMA instructies retour, omdat deze retouren nog niet aan je order gekoppeld zijn.


LET OP:
 
De Matrassenfabriek produceert op maat gemaakte producten naar klantorder, hierdoor heb je volgens artikel 6 van onze webwinkelvoorwaarden geen herroepingsrecht.
Dit houdt in dat De Matrassenfabriek retouraanvragen kan weigeren als zij deze ongegrond vinden.
De Matrassenfabriek is onderdeel van ESDH Slaapadviezen. Je kunt de complete webwinkelvoorwaarden van ESDH Slaapadviezen nalezen door op de link te klikken.

  

     

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen