Seminautic Premium topmatras

De Seminautic Premium topmatras biedt topcomfort zonder de investering in een compleet matras. Geleverd in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€--,--
Incl. btw
 

Seminautic Premium topmatras:

  • Uitstekende ondersteuning, duurzaamheid en ventilatie
  • Kies uit de comfortklasse soft, medium of hard
  • De hoogte van de Seminautic Premium topmatras is 6 cm
  • Anti allergische, verkoelende luxe Tencel matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar fabrieksgarantie 
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

Met het Seminautic Premium topmatras vergroot je het comfort van je huidige matras. Dit topmatras is 6 centimeter dik en is gemaakt van veerkrachtig schuim. De Seminautic Premium topmatras is afgewerkt met een verkoelende luxe Tencel tijk van hoge kwaliteit.
 
Liever een drukverlagend topmatras? Kijk dan eens naar ons Seminautic Excellent topmatras. Dit topmatras heeft een drukverlagende kern. Deze verkoelende schuimlaag vormt zich perfect naar je lichaam, zorgt ervoor dat de drukpunten van je lichaam minder belast worden (fijn voor spieren en gewrichten) en heeft een geweldige ventilatie. Kijk hier voor het Seminautic Excellent topmatras.

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

De Seminautic Premium topmatras is geschikt voor campers, caravans én boten. Het topmatras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Son en Breugel, bij Eindhoven. Kom vrijblijvend op afspraak naar onze Drive In. We bekijken de huidige situatie, kijken samen naar de mogelijkheden, je kunt proefliggen en dan wordt jouw nieuwe topmatras ingemeten en geproduceerd binnen 1 uur! Benieuwd hoe de Drive In te werk gaat? Klik op het filmpje voor een korte instructie!


 

 

Een matras van Nederlandse makelij

Veel matrasspecialisten zijn slechts tussenpersonen. Zij maken jouw topmatras niet zelf en missen daardoor kennis. Wij maken al onze caravan en camper matrassen in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Wij weten daardoor precies wat we leveren en of een bepaald matras bij jouw wensen aansluit. Daarbij kunnen we snel maatwerk leveren en de kwaliteit bewaken. 


Waarom Seminautic?

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw topmatras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij jouw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw topmatras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij jouw topmatras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar 180 dagen* omruilperiode. 

Lees meer hierover

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen