Seminautic Premium topmatras - Pantera HR 52

Het Seminautic Premium topmatras biedt topcomfort zonder de investering in een compleet matras. Gemaakt van het beste HR 52 koudschuim en kwaliteitstijk.
€210,00
Incl. btw

Seminautic Premium topmatras:

  • Volledige Pantera HR 52 koudschuim kern
  • Kies uit de hardheden soft, medium of hard
  • De hoogte van de Seminautic Premium topmatras is 6 cm
  • Anti allergische, verkoelende luxe Tencel matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar fabrieksgarantie 
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

Met het Seminautic Premium topmatras/topper vergroot je het comfort van je huidige matras. Dit topmatras is 6 centimeter dik en gemaakt van Pantera HR 52 koudschuim. Dit schuim ventileert optimaal en is zeer veerkrachtig. Het Premium topmatras is afgewerkt met een verkoelende luxe Tencel tijk van hoge kwaliteit.
 
Liever een drukverlagend topmatras? Kijk dan eens naar ons Seminautic Excellent topmatras. Dit topmatras heeft een Gel-Visco traagschuim kern. Deze verkoelende traagschuim laag vormt zich perfect naar je lichaam, zorgt ervoor dat de drukpunten van je lichaam minder belast worden (fijn voor spieren en gewrichten) en heeft een geweldige ventilatie. Kijk hier voor het Seminautic Excellent topmatras.

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

Het Seminautic Premium topmatras is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor jou op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvang je jouw nieuwe matras binnen gemiddeld 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt jouw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.


 


Waarom Seminautic?

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw topmatras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij jouw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je Seminautic Premium topmatras ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode*. 

Lees meer hierover

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen