Seminautic Premium matras - Pantera HR 52

Het Seminautic Premium matras biedt een hoge mate van comfort. Dit matras heeft een volledige kern van het A-klasse Pantera HR 52 koudschuim. Geleverd binnen 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€301,00
Incl. btw

Premium matras: superieur slapen 

Het Seminautic Premium matras staat garant voor een superieure nachtrust. De kern is gemaakt van Pantera HR 52 koudschuim en het matras is voorzien van een dikke hoogwaardige anti-allergische luxe tijk. Comfort en duurzaamheid verzekerd!

Het Seminautic Premium matras is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor jou op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvang je jouw nieuwe matras binnen gemiddeld 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt jouw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.
 

Pantera koudschuim 

Pantera koudschuim behoort tot de beste koudschuimen die er bestaan. Het materiaal heeft een uitstekende veerkracht en is zeer duurzaam. De HR 52 waarde is hier getuige van. Het materiaal ventileert goed door de open celstructuur. 

 
 

Seminautic Premium: 

  • Volledige Pantera HR 52 A-klasse koudschuim
  • Draagkracht tot 130 kg
  • Hoge duurzaamheid
  • Matrashoogte is 15 cm
  • Je kunt kiezen uit de hardheden soft, medium en hard
  • Anti allergische verkoelende luxe Tencel matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat
 

 

Ben je op zoek naar superieur slaapcomfort maar met de drukverlagende eigenschappen van traagschuim? Bekijk dan het Seminautic Excellent matras. Daarnaast ontvang je op de Seminautic Excellent matrassen 8 jaar fabrieksgarantie.


Bekijk de Seminautic Excellent

 

De juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van jouw bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij je matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileert optimaal. Heb je helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond, dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.
   

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij jouw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode*. 

Lees meer hierover

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen