Seminautic Excellent topmatras - GEL-VISCO traagschuim

Het Seminautic Excellent topmatras is gemaakt van GEL-VISCO traagschuim: het nummer 1 traagschuim dat zich vormt naar je lichaam.
€250,00
Incl. btw

Seminautic Excellent topmatras:

  • Volledige GEL-VISCO traagschuim kern
  • De hoogte van de Seminautic Excellent topmatras is 6 cm
  • Anti allergische, verkoelende luxe Tencel matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat
 
Het Seminautic Excellent topmatras/topper is ideaal om het comfort van je huidige matras naar een hoger niveau te tillen. Het GEL-VISCO traagschuim heeft een unieke veerkracht en ventileert goed. De gel dat in het traagschuim is verwerkt, draagt hieraan bij. Een beter topmatras is er niet te krijgen!


Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

Het Seminautic Excellent topmatras is geschikt voor campers en caravans. Het matras wordt voor jouw op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvang je jouw nieuwe matras binnen gemiddeld 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt jouw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.


 

Waarom Seminautic?

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw topmatras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij je matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je Seminautic Excellent topmatras ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode*. 

Lees meer hierover 

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen