Seminautic Excellent matras

De Seminautic Excellent is dé uitblinker onder de matrassen. Geleverd in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€--,--
Incl. btw
 

Het nummer 1 matras

De Seminautic Excellent is dé uitblinker onder de caravan- en campermatrassen. Dit matras biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en drukverlaging. De extra toplaag zorgt voor een ideale drukverdeling en een actieve verkoeling. Het zeer duurzame matrasschuim biedt een uitstekende ventilatie en ondersteunt personen tot 130 kg.

Het matras is geschikt voor iedere slaper, maar met name zijslapers en kampeerders met spier en/of gewrichtsklachten halen er het meeste voordeel uit. Daarnaast is het Seminautic Excellent matras speciaal ontworpen voor gebruik in de caravan en camper, het matras weegt dus niet meer dan nodig! Het matras is afgewerkt met een hoogwaardige anti-allergische, verkoelende luxe Tencel tijk.

De Seminautic Excellent matras is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor jouw op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvangt je jouw nieuwe matras in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt jouw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.

   

 

Seminautic Excellent: 

  • Veerkrachtige kern met drukverlagende toplaag
  • Uitstekende ondersteuning, duurzaamheid en ventilatie
  • Matrashoogte is 15 cm of 18 cm (geen meerprijs)
  • Draagkracht tot 130 kg
  • Je kunt kiezen uit de comfortklasses soft, medium en hard
  • Anti allergische verkoelende damast matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat
   

De juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van de bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij je matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileert optimaal. Heb je helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond, dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.

 

   

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

De Seminautic Excellent matras is geschikt voor campers, caravans én boten. Het matras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Son en Breugel, bij Eindhoven. Kom vrijblijvend op afspraak naar onze Drive In. We bekijken de huidige situatie, kijken samen naar de mogelijkheden, je kunt proefliggen en dan wordt jouw nieuwe matras ingemeten en geproduceerd binnen 1 uur! Benieuwd hoe de Drive In te werk gaat? Klik op het filmpje voor een korte instructie! 

 

Een matras van Nederlandse makelij

Veel matrasspecialisten zijn slechts tussenpersonen. Zij maken jouw matras niet zelf en missen daardoor kennis. Wij maken al onze caravan en camper matrassen in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Wij weten daardoor precies wat we leveren en of een bepaald matras bij jouw wensen aansluit. Daarbij kunnen we snel maatwerk leveren en de kwaliteit bewaken. 

   

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Je matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij je matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar 180 dagen* omruilperiode. 

Lees meer hierover

 

   
       
     
     
     
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen