Seminautic Excellent matras - GEL-VISCO traagschuim

De Seminautic Excellent is dé uitblinker onder de matrassen. Dit matras bestaat uit het hoogwaardige Pantera HR 52 foam + een Gel-Visco traagschuim toplaag. Geleverd binnen 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive Inn.
€535,00
Incl. btw

Het nummer 1 matras, met GEL-VISCO traagschuim 

Met het Seminautic Excellent matras ben je verzekerd van het allerhoogste comfort. In het matras is het hoogwaardige Pantera HR 52 schuim verwerkt. Voor extra comfort voegen we een laag GEL-VISCO traagschuim toe. Het matras is afgewerkt met een hoogwaardige anti-allergische, verkoelende luxe Tencel tijk.

Het Seminautic Excellent matras is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor jouw op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvangt je jouw nieuwe matras binnen gemiddeld 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt jouw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.

   

 

GEL-VISCO traagschuim 

GEL-VISCO traagschuim wordt toegepast in A-merk matrassen. De visco vormt zich perfect naar jouw lichaam voor een optimale ondersteuning. Het materiaal reageert op je lichaamsgewicht en lichaamstemperatuur. In GEL-VISCO traagschuim speciale gelkorrels verwerkt die ervoor zorgen dat het materiaal goed koelt. De excellente veerkracht én de ademende eigenschappen maken GEL-VISCO tot een uniek schuim dat voor optimaal comfort zorgt.

   

Pantera koudschuim 

Pantera koudschuim behoort tot de beste koudschuimen die er bestaan. Het materiaal heeft een uitstekende veerkracht en is zeer duurzaam. De HR 52 waarde is hier getuige van. Het materiaal ventileert goed door de open cel structuur. 

   

Seminautic Excellent: 

  • Kern van Pantera HR 52 foam en VISCO traagschuim
  • Matrashoogte is 15 cm of 18 cm
  • Draagkracht tot 130 kg
  • Hoge duurzaamheid
  • Je kunt kiezen uit de hardheden soft, medium en hard
  • Anti allergische verkoelende damast matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat
   

De juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van de bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij je matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileert optimaal. Heb je helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond, dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.

 

   

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

 Het Seminautic Basic matras is geschikt voor campers, caravans én boten. Het matras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Son en Breugel, bij Eindhoven. Kom vrijblijvend op afspraak naar onze Drive In. We bekijken de huidige situatie, kijken samen naar de mogelijkheden, je kunt proefliggen en dan wordt jouw nieuwe matras ingemeten en geproduceerd binnen 1 uur! Benieuwd hoe de Drive In te werk gaat? Klik op het filmpje voor een korte instructie! 

   

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Je matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij je matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode*. 

Lees meer hierover

 

   
       
     
     
     
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen