Seminautic Basic topmatras

De Seminautic Basis topmatras is een uitstekende keuze als je kiest voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Geleverd in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€--,--
Incl. btw
 

Seminautic Basic topmatras:

  • Goed ondersteunend, duurzaam en ventilerend
  • De hoogte van de Seminautic Basic topper is 6 cm
  • Medium hardheid waardoor dit caravan/camper topmatras voor iedereen geschikt is
  • Anti allergische dubbeldoeks matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • Ondersteund een gewicht tot 110 kg per persoon.
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

Op zoek naar nóg een stapje beter? Kijk dan eens naar ons Seminautic Premium topmatras. De Seminautic Premium topmatras heeft nog meer veerkacht voor een nog betere ondersteuning en is in meerdere comfortklasses verkrijgbaar. Kijk hier voor het Seminautic Premium topmatras

 

Seminautic 1 uur Drive Inn (op afspraak)

De Seminautic Basic topmatras is geschikt voor campers en caravans. Het topmatras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Son en Breugel, bij Eindhoven. Kom vrijblijvend op afspraak naar onze Drive In. We bekijken de huidige situatie, kijken samen naar de mogelijkheden, je kunt proefliggen en dan wordt jouw nieuwe matras ingemeten en geproduceerd binnen 1 uur! Benieuwd hoe de Drive In te werk gaat? Klik op het filmpje voor een korte instructie! 

Een matras van Nederlandse makelij

Veel matrasspecialisten zijn slechts tussenpersonen. Zij maken jouw topmatras niet zelf en missen daardoor kennis. Wij maken al onze caravan en camper matrassen in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Wij weten daardoor precies wat we leveren en of een bepaald matras bij jouw wensen aansluit. Daarbij kunnen we snel maatwerk leveren en de kwaliteit bewaken. 

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw topmatras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij jouw topmatras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar 180 dagen* omruilperiode. 

Lees meer hierover

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen