Seminautic Basic matras

De Seminautic Basic biedt uitstekend comfort voor een instapprijs. Geleverd in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€--,--
Incl. btw
 

Basic matras: Hoge kwaliteit, uitstekende prijs 

De Seminautic Basic caravan- en camper matras biedt uitstekend comfort voor een instapprijs. Dit matras biedt een hoogwaardige ventilerende kern met open celstructuur die personen tot 110 kg ondersteund. Standaard hoogte 15 cm, echter elke hoogte verkrijgbaar. Dit matras is afgewerkt met een hoogwaardige anti-allergische tijk.


De Seminautic Basic matras is geschikt voor campers en caravans. Het matras wordt voor jou op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvang je jouw nieuwe matras in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt jouw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.

 

Seminautic Basic : 

  • Goed ondersteunend, duurzaam en ventilerend
  • Matrashoogte 15 cm
  • Medium comfortklasse waardoor dit caravan/camper matras voor iedereen geschikt is
  • Anti allergische dubbeldoeks matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • Ondersteund een gewicht tot 110 kg per persoon
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

 

Op zoek naar nóg een stapje beter? Kijk dan eens naar ons Seminautic Premium matras. De Seminautic Premium matras heeft nog meer veerkracht voor een nog betere ondersteuning. Kijk hier voor de Seminautic Premium matras.

De juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van jouw bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij je matras aan te schaffen. Deze bodem verdeelt de druk tussen de latten en ventileert optimaal. Heb je helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond, dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.
 

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

De Seminautic Basic matras is geschikt voor campers en caravans. Het matras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Son en Breugel, bij Eindhoven. Kom vrijblijvend op afspraak naar onze Drive In. We bekijken de huidige situatie, kijken samen naar de mogelijkheden, je kunt proefliggen en dan wordt jouw nieuwe matras ingemeten en geproduceerd binnen 1 uur! Benieuwd hoe de Drive In te werk gaat? Klik op het filmpje voor een korte instructie!

 

Een matras van Nederlandse makelij

Veel matrasspecialisten zijn slechts tussenpersonen. Zij maken jouw matras niet zelf en missen daardoor kennis. Wij maken al onze caravan en camper matrassen in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Wij weten daardoor precies wat we leveren en of een bepaald matras bij jouw wensen aansluit. Daarbij kunnen we snel maatwerk leveren en de kwaliteit bewaken. 

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij jouw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.


In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar 180 dagen* omruilperiode. 

Lees meer hierover

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen