Polyether matras SG 40 - Matras op maat

Polyether matras SG 40, verkrijgbaar in breedte 145 cm t/m 154 cm breedte. Iedere gewenste lengte mogelijk! Een kwaliteitsmatras van polyether, gemaakt in Nederland!
€--,--
Incl. btw

Een polyether matras SG 40 heeft een kern van polyether. Dit schuim is een kunststof dat lijkt op rubber. Het voelt stevig aan en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Polyether isoleert goed en houdt daardoor lichaamswarmte goed vast. Daarbij is het 100% anti-allergeen. Met een polyether matras SG 40 haal je een matras in huis met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verkrijgbaar in de comfortklasse medium.
Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Liever een matras dat ventileert? Kijk eens naar het koudschuim matras HR 40. Dit matras biedt zowel een goede ventilatie, als ondersteuning en duurzaamheid.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van polyether SG 40

Aan ieder matras hangt een Soortelijk Gewicht (SG) waarde. Deze waarde zegt iets over de duurzaamheid en de veerkracht. Om een voorbeeld te geven: een SG 40 matras weegt 40 kilo per kubieke meter. Er zit dus meer materiaal in per kubieke meter dan bij bijvoorbeeld een SG 25 matras. Daarom gaat dit matras dus langer mee en biedt het ondersteuning bij meer lichaamsgewicht. Ben je op zoek naar een matras met een betere ventilatie, kijk dan eens bij het koudschuim HR 40 matras.

Bestel nu je polyether matras SG 40

Je polyether matras SG 40 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het polyether dat wij daarvoor gebruiken komt uit de Benelux. Kies de afmetingen en de stoffering. Voor volwassenen voeren wij het matras uit in de hardheid medium, omdat kinderen minder wegen voelt het voor hen stevig aan.

 

Drive In: je polyether matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een polyether matras SG 40 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg met je nieuwe polyether matras SG 40. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!Specificaties

Matraskern

Polyether SG 40 A-klasse 12 cm

Totale hoogte

Standaard 15 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Ventilatie

Isolerend, weinig ventilatie

Maximale draagkracht

90 kilo

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering mogelijk.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze bij ons omruilen. Hiervoor vragen wij enkel een eigen bijdrage van €55,-.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je polyether matras SG 40 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen