Pocketvering matras met Pantera HR52 - Matras op maat

Bestel nu je pocketvering matras met Pantera koudschuim HR 52. Verkrijgbaar 85 cm t/m 94 cm breed. Extra comfort en ondersteuning. Op maat gemaakt in elke gewenste afmeting. Nederlandse kwaliteit. Bestel nu!
€495,00
Incl. btw

Dit pocketvering matras met koudschuim HR 52 is opgebouwd in verschillende zones, 7 om precies te zijn. Zo geven we ieder deel van je lichaam de juiste ondersteuning. Om de veren zit een stoffen beschermlaag, zodat de veren goed los van elkaar kunnen meebewegen. Voor optimaal comfort voegen we aan dit pocketvering matras lagen koudschuim HR 52 toe. Een combinatie waarmee je het beste op het gebied van pocketvering en koudschuim in één matras in huis haalt. Het matras heeft een standaard hoogte van 22 cm, maar kan ook 25 cm hoog geproduceerd worden met een extra afdeklaag.


Uniek: je pocketvering matras wordt ingedeeld naar jouw lichaamseigenschappen. Geef daarom je gewicht en je lengte door bij je bestelling, dan zorgen wij dat iedere zone in je pocketvering matras precies past bij je lichaam.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal.

De meerwaarde van 7 zone pocketvering en Pantera HR 52

Omdat de pocketvering matraskern is opgedeeld in zeven zones, krijgen bijvoorbeeld je heupen, rug en nek de juiste ondersteuning. Pocketvering is daardoor de beste manier om een matras echt af te stemmen op je lichaam en daar helpen wij je bij als je ons je lengte en gewicht laat weten in de bestelling. Het koudschuim in dit matras geeft je lichaam tegendruk: de zwaardere delen van lichaam krijgen meer ondersteuning. Daarnaast ventileert koudschuim erg goed, waardoor het koel aanvoelt en transpiratie probleemloos afvoert. 

 

In dit matras gebruiken we Pantera koudschuim HR 52, 
een zeer duurzame en uiterst comfortabele variant van koudschuim.
Hierbij kun je kiezen uit 5 hardheden om het nog beter af te stemmen op je wensen.
Je pocketvering matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek.
Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit 
met een oorsprong in de Benelux. Kies de afmetingen en de stoffering.
Je kunt het pocketvering matras HR 52 bestellen in 5 verschillende hardheden.
Twijfel je over de hardheid? Bel ons dan 085-4011615.

 

 

Drive In: je pocketvering matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een pocketvering matras met koudschuim aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe pocketvering matras. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!

Specificaties

Matraskern

7 zone pocketvering  + Pantera koudschuim HR 52- 3,5 cm

Totale hoogte

22 cm of 25 cm hoog

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

 

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze bij ons omruilen. Hiervoor vragen wij enkel een eigen bijdrage van €55,-.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je pocketvering matras met koudschuim HR 52 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijst dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen