Pocketvering matras met koudschuim HR 40 - Matras op maat

Pocketvering matras + koudschuim HR 40 lagen, 85 cm t/m 94 cm breed. Iedere afmeting mogelijk! Op maat gemaakt in Nederland in onze fabriek. Bestel nu of kom naar de Drive In!
€228,00
Incl. btw

Dit pocketvering matras met koudschuim HR 40 is opgebouwd in verschillende zones, 7 om precies te zijn. Zo geven we ieder deel van je lichaam de juiste ondersteuning. Om de veren zit een stoffen beschermlaag, zodat deze goed los van elkaar kunnen meebewegen. Voor extra comfort zitten er koudschuim HR 40 afdeklagen om de pocketveren heen. Een matras voor een aantrekkelijke prijs en met de voordelen van pocketvering. Het matras heeft een standaard hoogte van 22 cm.

Uniek: je pocketvering matras wordt ingedeeld naar jouw lichaamseigenschappen. Geef daarom je gewicht en je lengte door bij je bestelling, dan zorgen wij dat iedere zone in je pocketvering matras precies past bij je lichaam.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal.

De meerwaarde van 7 zone pocketvering met koudschuim HR 40

Omdat de pocketvering matraskern is opgedeeld in zeven zones, krijgen bijvoorbeeld je heupen, rug en nek de juiste ondersteuning. De koudschuim HR 40 afdeklaag ventileert goed. Heerlijk voor wie van koel slapen houdt. 

Bestel nu je pocketveren matras met koudschuim HR 40

Je pocketvering matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit met een oorsprong in de Benelux. De standaard hoogte van je pocketveringmatras is 22 cm. Kies de afmetingen en de stoffering. Het pocketvering matras HR 40 wordt uitgevoerd in de hardheid medium. Voor kinderen voelt dit aan als stevig. Ben je op zoek naar een zachter of juist steviger matras? Kijk dan eens naar de Pocketvering matrassen met Pantera HR 52 afdeklagen. Deze zijn verkrijgbaar in drie hardheden, namelijk: soft, medium en hard.

 

Drive In: je pocketvering matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een pocketvering matras met koudschuim HR 40 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe pocketvering matras. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!Specificaties

 

Matraskern

 7-zone pocketvering  + koudschuim HR 40 A-klasse

Totale hoogte

 22 cm

Ventilatie

 Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

 110 kilo per persoon

Stoffering

 Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

 Alle bedbodems

Garantie

 5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

 Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

 

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze bij ons omruilen. Hiervoor vragen wij enkel een eigen bijdrage van €55,-.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je pocketvering matras met koudschuim HR 40 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijst dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen