Pocketvering matras met Gel Visco traagschuim SG 60 - Matras op maat

Kies voor het pocketvering matras met traagschuim. 195 cm t/m 204 cm breed. Helemaal op maat gemaakt in Nederland, in iedere gewenste afmeting mogelijk. Bestel nu online of kom naar de Drive In!
€1.097,00
Incl. btw

Dit pocketvering matras met traagschuim SG 60 is opgebouwd in verschillende zones: 7 om precies te zijn. Zo geven we ieder deel van je lichaam de juiste ondersteuning. De veren zijn individueel verpakt zodat deze goed los van elkaar kunnen meebewegen. Voor een goede ondersteuning zit aan de onderkant van dit matras een afdeklaag Pantera 130. Aan de bovenkant zit de afdeklaag van Gel Visco traagschuim SG 60 die zorgt voor een optimaal comfort. Een combinatie waarmee je het beste op het gebied van drukverdeling, ventilatie en ondersteuning in huis haalt. Het matras heeft een standaard hoogte van 22 cm, maar kan ook 25 cm hoog geproduceerd worden met een extra afdeklaag.

Uniek: je pocketvering matras wordt ingedeeld naar jouw lichaamseigenschappen. Geef daarom je gewicht en je lengte door bij je bestelling, dan zorgen wij dat iedere zone in je pocketvering matras precies past bij je lichaam.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal.

De meerwaarde van 7-zone pocketvering en traagschuim

Met de vele mogelijkheden van pocketvering kun je een matras echt helemaal laten afstemmen op je lichaam. We delen iedere zone zo in dat het de juiste ondersteuning geeft voor bijvoorbeeld je heupen, nek en rug. Laat daarom tijdens je bestelling je lengte en gewicht achter, dan zorgen wij voor de rest. 

Dit pocketvering matras onderscheidt zich door de traagschuim laag. Deze laag reageert op je lichaamswarmte en vormt zich zo perfect naar je lichaam. Wij werken in dit matras met traagschuim SG 60, dit is een verkoelend traagschuim dat super ventileert. Heb je graag een warme traagschuim afdeklaag, dan kun je hier kijken naar een pocketvering matras met traagschuim SG 60.

Bestel nu je pocketveren matras met traagschuim

Je pocketvering matras wordt uitgevoerd met een luxe Tencel tijk en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit met een oorsprong in de Benelux. De standaard hoogte van je pocketveringmatras is 22 cm. Kies de afmetingen en de stoffering. Je kunt dit pocketvering matras SG 60 bestellen in de hardheden soft, medium of hard. Twijfel je over de hardheid? Bel ons dan 085-4011615.


 

Drive In: je pocketvering matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een pocketvering matras met traagschuim aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe pocketvering matras.Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!
Specificaties

Matraskern

Pantera 130, 7-zone pocketvering en afdeklaag traagschuim SG 60

Totale hoogte

22 cm of 25 cm hoog

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar garantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over.

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je pocketvering matras met traagschuim SG 60 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen