Pantera topdekmatras HR 52 - Topdekmatras op maat

Kies voor de allerbeste koudschuim met het Pantera topdekmatras HR 52. Verkrijgbaar uit onze eigen fabriek in breedte 75 cm t/m 84 cm. Nederlandse kwaliteit!
€--,--
Incl. btw

Topdekmatrassen staan bekend onder verschillende namen waaronder topmatras, matrastopper, dekmatras, oplegmatras of topper. Het topdekmatras leg je neer op je huidige matras om hiermee het matras comfortabeler aan te laten voelen. Het topmatras kan je matras harder of zachter laten voelen, afhankelijk van wat je zoekt. Koudschuim toppers worden meestal gebruikt om matrassen harder en veerkrachtiger te maken.

Het Pantera topdekmatras HR 52 is hét beste koudschuim topdekmatras dat er te krijgen is. De veerkracht is ongekend: je ligt dieper in het topdekmatras, maar voelt tegelijkertijd toch een optimale ondersteuning. Pantera is een hoogwaardig koudschuim. Koudschuim heeft dankzij diens open celstructuur een optimale ventilatie.
Dit Pantera topdekmatras HR 52 is dé keus voor je als je op zoek bent naar het best denkbare koudschuim topdekmatras, met de hoogste duurzaamheid en meeste veerkracht. Dit topdekmatras zou je eigenlijk even moeten ervaren en dat kan in onze showroom (bel voor een afspraak).
De Pantera topdekmatras HR 52 wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare Tencel dubbeldoekstijk die 3 cm dik is. Voor het produceren van deze luxe hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Liever een drukverlagend topmatras? Kijk eens naar het Topdekmatras traagschuim SG 60 voor de warme versie of de Topdekmatras traagschuim Gel-Visco voor de verkoelende en ventilerende variant.

Let op! Topdekmatrassen kunnen gebruikt worden om het comfort van het matras te veranderen en/of om twee éénpersoons matrassen bij elkaar te houden zodat de spleet tussen hen in verdwijnt. Een topmatras kan echter een versleten matras geen nieuw leven in blazen! Wij raden het daarom af om een topdekmatras aan te schaffen om een ligkuil op te lossen!

De meerwaarde van Pantera HR 52

Koudschuim is er in vele vormen en maten, maar niet zoals Pantera HR 52. 
Dit Nederlandse merk onderscheidt zich door een ongekende veerkracht en comfort.
Zij besteden veel tijd en aandacht in de ontwikkeling dit type koudschuim, 
dat ervoor zorgt dat de zwaardere delen van je lichaam extra ondersteunt worden 
voor een optimale comfort. Dit Pantera topdekmatras heeft een HR (High Resilience) waarde van 52. 
Dit wil zeggen dat er meer grondstof per vierkante meter wordt gebruikt dan bij bijvoorbeeld 
een koudschuim HR45 topdekmatras. Dit komt het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid ten goede.

 

Bestel nu je Pantera topdekmatras HR 52

Je Pantera topdekmatras HR 52 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Dit koudschuim komt van het Nederlandse merk Pantera en wordt in onze eigen fabriek verwerkt in je topdekmatras. Kies de afmetingen en de stoffering. Bij het Pantera topdekmatras HR 52 kun je kiezen uit 5 verschillende hardheden. Daardoor is dit topdekmatras optimaal af te stemmen op je lichaam. Voor kinderen kun je het beste kiezen voor een iets zachter topdekmatras. Voor hen voelt een topdekmatras sneller hard aan door het geringe lichaamsgewicht. Twijfel je over de hardheid? Kom naar onze Drive In of bel op 085 401 16 15!

 

Drive in: je Pantera topdekmatras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een Pantera topdekmatras HR 52 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het topdekmatras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe Pantera topdekmatras HR 52. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!


Specificaties

topdekmatraskern

Pantera koudschuim HR 52 A-klasse van 3.5 cm of (tegen meerprijs) 7 cm

Totale hoogte

Standaard 6.5 cm of tegen meerprijs 10 cm

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Tencel dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar)

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

 

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw topdekmatras moet je wennen. Daarom krijg je daar 180 dagen de tijd voor. Ligt het topdekmatras toch niet helemaal zoals verwacht in die 180 dagen, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 180 dagen omruilperiode. 

Lees hier meer over.

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je Pantera topdekmatras HR 52 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijst dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen