Pantera matras HR 52 met traagschuim zijde - Matras op maat

Verkrijgbaar 95 cm t/m 104 cm breedte, iedere gewenste lengte mogelijk! Dit aangename matras past zich aan je lichaam aan. Verkrijgbaar in een warme en verkoelende variant!
€423,00
Incl. btw

Het Pantera matras HR 52 is hét beste koudschuim matras dat er te krijgen is. De veerkracht is ongekend: je ligt dieper in het matras, maar voelt tegelijkertijd toch een optimale ondersteuning. Dit matras zou je eigenlijk even moeten ervaren en dat kan in onze showroom (bel voor een afspraak). Pantera is koudschuim en heeft daarom een open celstructuur. Het matras kent een optimale ventilatie en transpiratie wordt hierdoor goed afgevoerd. Dit Pantera matras HR 52 is dé keus voor je als je op zoek bent naar het best denkbare koudschuim matras, met de hoogste duurzaamheid en meeste veerkracht. Standaard verkrijgbaar in de dikte van 18,5 cm. Hoger matras nodig? Geen probleem, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Traagschuim

Voor optimaal comfort voegen we aan dit pantera matras lagen traagschuim SG 60 toe. Een combinatie waarmee je het beste op het gebied van drukverdeling, ventilatie en ondersteuning in huis haalt. Deze laag reageert op je lichaamswarmte en vormt zich zo perfect naar je lichaam. Wij werken in dit matras met traagschuim SG 60, dit is een warme variant die warmte vasthoudt. Heb je graag een verkoelende traagschuim afdeklaag, dan kun je hier kijken naar het Pantera HR 52 matras met Gel-Visco traagschuim zijde dat super ventileert.

Het matras kan worden uitgevoerd in een 3,5 cm hoge traagschuim afdeklaag. Heb je nog vragen? Bel gerust: 085 401 16 15.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

 

De meerwaarde van Pantera HR 52

Koudschuim is er in vele vormen en maten, maar niet zoals Pantera HR 52. 
Dit Nederlandse merk onderscheidt zich door een ongekende veerkracht en comfort.
Zij besteden veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van dit type koudschuim, 
dat ervoor zorgt dat de zwaardere delen van je lichaam extra ondersteund worden 
voor een optimaal comfort. Dit Pantera matras heeft een HR (High Resilience) waarde van 52. 
Dit wil zeggen dat er meer grondstof per vierkante meter wordt gebruikt dan bij bijvoorbeeld 
een koudschuim HR45 matras. Dit komt het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid ten goede.


Bestel nu je Pantera matras HR 52

Je Pantera matras HR 52 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Dit koudschuim komt van het Nederlandse merk Pantera en wordt in onze eigen fabriek verwerkt in je matras. Kies de afmetingen en de stoffering. Bij het Pantera matras HR 52 kun je kiezen uit 5 verschillende hardheden. Daardoor is dit matras optimaal af te stemmen op je lichaam. Voor kinderen kun je het beste kiezen voor een iets zachter matras. Voor hen voelt een matras sneller hard aan door het lichaamsgewicht. Twijfel je over de hardheid? Kom naar onze Drive In of bel op 085 401 16 15!
 

 

Drive in: je Pantera matras klaar in 1 uur

Kom naar onze showroom en ervaar zelf hoe een Pantera matras HR 52 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe Pantera matras HR 52. Lees meer over onze Drive In of bel!


Specificaties

Matraskern

Pantera koudschuim HR 52 A-klasse 12 cm 
+ traagschuim SG 60

Totale hoogte

18,5 cm (3,5 cm toplaag) 

Ventilatie

Goede ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

8 jaar garantie

Levertijd

Binnen 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

 

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze bij ons omruilen voor een eigen bijdrage van €55,-. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je Pantera matras HR 52 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen