Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim zijde - Matras op maat

Verkrijgbaar 185 cm t/m 194 cm breedte, iedere gewenste lengte mogelijk! Dit aangename matras past zich aan je lichaam aan. Verkrijgbaar in een warme en verkoelende variant!
€--,--
Incl. btw

Het Pantera matras HR 52 is hét beste koudschuim matras dat er te krijgen is. De veerkracht is ongekend: je ligt dieper in het matras, maar voelt tegelijkertijd toch een optimale ondersteuning. Dit matras zou je eigenlijk even moeten ervaren en dat kan in onze showroom (bel voor een afspraak). Pantera is koudschuim en heeft daarom een open celstructuur. Het matras kent een optimale ventilatie en transpiratie wordt hierdoor goed afgevoerd. Dit Pantera matras HR 52 is dé keus voor je als je op zoek bent naar het best denkbare koudschuim matras, met de hoogste duurzaamheid en meeste veerkracht. De Gel-Visco traagschuim toplaag is drukverlagend; het neemt de vorm van je lichaam aan en zorgt ervoor dat de drukpunten in het lichaam minder belast worden. Fijn voor mensen die last hebben van lichamelijke klachten. Daarnaast is Gel-Visco verkoelend en ventilerend, ideaal voor gebruik in kleine ruimtes met weinig ventilatie. Het Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim zijde is beschikbaar in vijf verschillende comfortklasses. Verkrijgbaar in de dikte van 18,5 cm, hoger mogelijk tegen meerprijs.
Het Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze luxe hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Liever de warme variant? Kijk eens naar het Pantera matras HR 52 met traagschuim zijde

Gel-Visco traagschuim

Voor optimaal comfort voegen we aan dit Pantera matras een 3,5 cm hoge Gel-Visco traagschuim laag toe. Een combinatie waarmee je het beste op het gebied van drukverdeling, ventilatie en ondersteuning in huis haalt. Deze laag reageert op je lichaamswarmte en vormt zich zo perfect naar je lichaam. 
Standaard wordt in dit matras een 3.5 cm dikke laag Gel-Visco traagschuim verwerkt, ongeacht de gekozen hoogte. Het matras kan echter op aanvraag ook uitgevoerd worden met een 7 cm dikke laag Gel-Visco. De 7 cm hoge variant zal zachter aanvoelen en hiermee lig je ook dieper in het matras. Deze keuze wordt vaak genomen door mensen die voorheen op een waterbed hebben geslapen. Heb je hier interesse in, neem contact met ons op.

Wij werken in dit matras met Gel-Visco, dit is een verkoelende traagschuim variant die uitmuntend ventileert. Heb je graag een warme traagschuim afdeklaag, dan kun je hier kijken naar het Pantera matras HR 52 met traagschuim zijde die warmte vasthoudt.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van Pantera HR 52 

Koudschuim is er in vele vormen en maten, maar niet zoals Pantera HR 52. 
Dit Nederlandse merk onderscheidt zich door een ongekende veerkracht en comfort.
Zij besteden veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van dit type koudschuim, 
dat ervoor zorgt dat de zwaardere delen van je lichaam extra ondersteund worden 
voor een optimaal comfort. Dit Pantera matras heeft een HR (High Resilience) waarde van 52. 
Dit wil zeggen dat er meer grondstof per vierkante meter wordt gebruikt dan bij bijvoorbeeld 
een koudschuim HR45 matras. Dit komt het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid ten goede.


Bestel nu je Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim

Je Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim wordt uitgevoerd met een luxe Tencel tijk en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Dit koudschuim komt van het Nederlandse merk Pantera en wordt in onze eigen fabriek verwerkt in je matras. Kies de afmetingen en de stoffering. Bij het Pantera matras kun je kiezen uit 5 verschillende hardheden. Daardoor is dit matras optimaal af te stemmen op je lichaam. Twijfel je over de hardheid? Kom naar onze Drive In of bel op 085 401 16 15!
 

 

Drive In: je Pantera matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe matras. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!


Specificaties

Matraskern

Pantera koudschuim HR 52 A-klasse 12 cm 
+ Gel-Visco traagschuim 3.5 cm

Totale hoogte

Standaard 18.5 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Tencel dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar)

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

 

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 180 dagen de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 180 dagen, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 180 dagen omruilperiode.  

Lees hier meer over.

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen