Pantera matras HR 52 - Matras op maat

Kies voor de allerbeste koudschuim met het Pantera matras HR 52. Verkrijgbaar uit onze eigen fabriek in breedte 125 cm t/m 134 cm. Nederlandse kwaliteit!
€--,--
Incl. btw

Het Pantera matras HR 52 is hét beste koudschuim matras dat er te krijgen is. De veerkracht is ongekend: je ligt dieper in het matras, maar voelt tegelijkertijd toch een optimale ondersteuning. Dit matras zou je eigenlijk even moeten ervaren en dat kan in onze showroom (bel voor een afspraak). Pantera is koudschuim en heeft daarom een open celstructuur. Het matras kent een optimale ventilatie en transpiratie wordt hierdoor goed afgevoerd. Dit Pantera matras HR 52 is dé keus voor je als je op zoek bent naar het best denkbare koudschuim matras, met de hoogste duurzaamheid en meeste veerkracht. Daarnaast voelt het heerlijk koel aan. 
Het Pantera matras HR 52 wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze luxe hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering. 

Pantera is ook ideaal te combineren met een traagschuim toplaag voor een nog betere drukverdeling. Kijk voor deze uitvoering eens op Pantera matras met traagschuim zijde voor de warme variant of op Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim zijde voor de koelere versie.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal.

 

De meerwaarde van Pantera HR 52

Koudschuim is er in vele vormen en maten, maar niet zoals Pantera HR 52. 
Dit Nederlandse merk onderscheidt zich door een ongekende veerkracht en comfort.
Zij besteden veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van dit type koudschuim, 
dat ervoor zorgt dat de zwaardere delen van je lichaam extra ondersteunt worden 
voor een optimaal comfort. Dit Pantera matras heeft een HR (High Resilience) waarde van 52. 
Dat wil zeggen dat er meer grondstof per vierkante meter wordt gebruikt dan bij bijvoorbeeld 
een koudschuim HR45 matras. Dit komt het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid ten goede.

 

Bestel nu je Pantera matras HR 52

Je Pantera matras HR 52 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Dit koudschuim komt van het Nederlandse merk Pantera en wordt in onze eigen fabriek verwerkt in je matras. Kies de afmetingen en de stoffering. Bij het Pantera matras HR 52 kun je kiezen uit 5 verschillende hardheden. Daardoor is dit matras optimaal af te stemmen op je lichaam. Voor kinderen kun je het beste kiezen voor een iets zachter matras. Voor hen voelt een matras sneller hard aan door het geringe lichaamsgewicht. Twijfel je over de hardheid? Kom naar onze Drive In of bel op 085 401 16 15!

 

Drive In: je Pantera matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak in onze showroom en ervaar zelf hoe een Pantera matras HR 52 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe Pantera matras HR 52. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!

Specificaties

Matraskern

Pantera koudschuim HR 52 A-klasse 12 cm

Totale hoogte

Standaard 15 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Tencel dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar)

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

 

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 180 dagen de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 180 dagen, dan kun je deze bij ons voor een eigen bijdrage van €55,- omruilen. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 180 dagen omruilperiode.

Lees hier meer over

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je Pantera matras HR 52 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen