Matrasvernieuwer met rits

De matrasvernieuwer met rits is in iedere gewenste maatvoering mogelijk! Heb je nog een goed matras, maar is de tijk ervan versleten? Je vernieuwt snel en voordelig jouw oude matras met de matrasvernieuwer met rits!
€--,--
Incl. btw

Vernieuw nu jouw matras met een matrasvernieuwer met rits


Heb je nog een goed matras, maar is de tijk ervan versleten? Dan is de matrasvernieuwer met rits van De Matrassenfabriek Brabant voor jou een goede keuze! Met de matrasvernieuwer vervang je de oude tijk waardoor het matras weer schoon en comfortabel aanvoelt.

De stof van de matrasvernieuwer met rits is een zachte dubbeldoek matrasstof die ademend en bovendien anti-allergisch is bestaande uit 100% synthetisch vezel van Europese makelij om een zo goed mogelijke en comfortabele nachtrust te creëren. Je kunt de kern van je matras als het ware in de hoes schuiven waarna je deze er omheen dicht ritst. De matrasvernieuwer met rits heeft een onderlaag die bestaat uit 300 gr/m² dacron fiberfill. De kleur van de matrasvernieuwer met rits is wit. Leverbaar in standaard en afwijkende maten.Instructievideo van onze zusterwebwinkel

Standaard 4-zijdige rits: Standaard geleverd met 4-zijdige ritssluiting. Het voordeel hiervan is dat je nog gemakkelijker de hoes kunt aanbrengen. Daarnaast kun je deze ook beter schoonhouden omdat je de matrashoes gemakkelijk in twee losse delen kunt scheiden en apart kunt wassen. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de matrashoes ook in de kleinste wastrommels past. (Let op! De droger wordt afgeraden in verband met krimpgevaar.)

Optioneel handvatten: Houd jij ervan om je matras om de zoveel tijd om te draaien? Wij raden je dan aan om te overwegen om voor handvatten aan jouw matrashoes te kiezen. Tegen een kleine toeslag worden dan in de lengte aan beide zijden van de hoes twee handvatten bevestigd (in totaal dus vier). Je kunt zo gemakkelijker het matras optillen en omdraaien.

Maatgeving instructies

Jouw matrasvernieuwer met rits past het beste wanneer je het matras meet zoals je de matrasvernieuwer met rits daadwerkelijk wilt aanbrengen. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld de matrasvernieuwer om jouw huidige tijk wilt aanbrengen, je het matras moet meten zoals deze is. Als de matrasvernieuwer echter ter vervanging van de huidige tijk moet dienen, kun je het beste het matras meten zonder de bestaande tijk erom.
Mocht je tijdens het meten een enkele centimeter twijfelen, maak je geen zorgen. De stof van onze matrasvernieuwers zijn enigszins rekbaar zonder dat dit de kwaliteit van de hoes beïnvloedt. Eén centimeter verschil in het meten is dus geen ramp. De matrasvernieuwer vormt zich probleemloos naar je matraskern. Vergeet niet om ook de hoogte te meten.

Onderhoud tips matrasvernieuwer met rits

De matrasvernieuwer wordt standaard uitgevoerd met een 4-zijdige ritssluiting. Je kunt de kern van jouw matras als het ware in de hoes schuiven waarna je deze eromheen dichtritst.
Mocht je de hoes willen wassen in de wasmachine dan is dit geen probleem. De matrashoezen van De Matrassenfabriek Brabant mogen op 50 graden gewassen worden. Echter de droger wordt afgeraden in verband met krimpgevaar.

 

Geschikt voor

Alle typen matrassen, ongeacht welk schuimsoort of merk.
Zowel kinder- als volwassen matrassen.

Specificaties

- Afneembare matrasvernieuwer dubbeldoek tijkstof
- Dubbeldoek 100% synthetische vezel
- 300 gr/m² dacron fiberfill onderlaag
- Ritssluiting standaard: 4-zijden
- Optioneel: Handvatten
- Wasbaar op 50 graden (géén droger!)
- Anti-allergisch
- Kleur: wit met 1 jaar fabrieksgarantie

 

Wij bieden

- 100% Nederlands Kwaliteits Product
- Kosteloze verzending binnen Nederland en België
- Snelle levering gemiddeld 5 werkdagen na betaling
- Betaling gemakkelijk en veilig met iDEAL of PayPalDe matrasvernieuwers van De Matrassenfabriek Brabant voldoen aan alle Europese keurmerken.
In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht. Meer informatie  

 

  
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen