Matrashoes met rits

Verkrijgbaar 125 cm t/m 134 cm breedte, iedere gewenste lengte mogelijk! Heb je nog een goed matras, maar is de tijk ervan versleten? Dan is de matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant voor jou een goede keuze!
€--,--
Incl. btw

Vernieuw nu je matras met een matrashoes met rits


Heb je nog een goed matras, maar is de tijk ervan versleten? Dan is de matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant voor jou een goede keuze! Met de matrashoes vervang je de oude tijk waardoor het matras weer schoon en comfortabel aanvoelt.

De stof van de matrashoes met rits is een zachte dubbeldoek matrasstof die ademend en bovendien anti-allergisch is bestaande uit 100% synthetisch vezel van Europese makelij om een zo goed mogelijke en comfortabele nachtrust te creëren. Je kunt de kern van je matras als het ware in de hoes schuiven waarna je deze er omheen dicht ritst. De matrashoes met rits heeft een onderlaag die bestaat uit 300 gr/m² Dacron fiberfill. De kleur van de matrashoes met rits is wit. Leverbaar in standaard en afwijkende maten.

Instructievideo van onze zusterwebwinkel

Standaard 4-zijdige rits: Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk de hoes kunt aanbrengen. Daarnaast kun je deze ook beter schoonhouden omdat je de matrashoes gemakkelijk in twee losse delen kunt scheiden en apart kunt wassen. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de matrashoes ook in de kleinste wastrommels past. (Let op! De droger wordt afgeraden in verband met krimpgevaar.)

Optioneel handvatten: Wil je jouw matras om de zoveel tijd omdraaien? Wij raden je dan aan om te overwegen om voor handvatten aan jouw matrashoes te kiezen. Tegen een kleine toeslag worden dan in de lengte aan beide zijden van de hoes twee handvatten bevestigd (in totaal dus vier). Je kunt zo gemakkelijker het matras optillen en omdraaien.

Maatgeving instructies

Jouw matrashoes met rits past het beste wanneer je het matras meet zoals je de matrashoes met rits daadwerkelijk wilt aanbrengen. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld de matrashoes om jouw huidige tijk wilt aanbrengen, je het matras moet meten zoals deze is. Als de matrashoes echter ter vervanging van de huidige tijk moet dienen, kun je het beste het matras meten zonder de bestaande tijk erom.
Mocht je tijdens het meten een enkele centimeter twijfelen, maak je geen zorgen. De stof van onze matrashoezen zijn enigszins rekbaar zonder dat dit de kwaliteit van de hoes beïnvloedt. Eén centimeter verschil in het meten is dus geen ramp. De matrashoes vormt zich probleemloos naar je matraskern. Vergeet niet om ook de hoogte te meten.n.

 

Onderhoud tips matrashoes met rits

De matrashoes komt standaard met een 4-zijdige ritssluiting. Je kunt de kern van jouw matras als het ware in de hoes schuiven waarna je deze eromheen dichtritst.
Mocht je de hoes willen wassen in de wasmachine dan is dit geen probleem. De matrashoezen van De Matrassenfabriek Brabant mogen tot 50 graden gewassen worden. De droger wordt afgeraden in verband met krimpgevaar.
Geschikt voor

Alle typen matrassen, ongeacht welk schuimsoort of merk.
Zowel kinder- als volwassen matrassen.

Specificaties

- Afneembare matrashoes dubbeldoek tijkstof
- Dubbeldoek 100% synthetische vezel
- 300 gr/m² dacron fiberfill onderlaag
- Ritssluiting standaard: 4-zijden
- Optioneel: Handvatten
- Wasbaar op 50 graden (géén droger!)
- Anti-allergisch
- Kleur: wit
- Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

 

Wij bieden

- 100% Nederlands Kwaliteits Product
- Kosteloze verzending binnen Nederland en België
- Snelle levering gemiddeld 5 werkdagen na betaling
- Betaling gemakkelijk en veilig met iDEAL of PayPal
De matrashoezen van De Matrassenfabriek Brabant voldoen aan alle Europese keurmerken.
In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht. Meer informatie  

 

  
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen