Koudschuim topdekmatras HR 45 - Matras op maat

Verkrijgbaar 105 cm t/m 114 cm breedte, iedere gewenste lengte mogelijk! Comfortabel topdekmatras op maat voor het hele gezin. De beste kwaliteit en voor jou persoonlijk in Nederland geproduceerd. Geen voorraad topdekmatras dus!
€--,--
Incl. btw

Lekker comfortabel slapen zonder meteen een nieuw matras te kopen? Met een topdekmatras bovenop je matras kun je het comfort daarvan aanpassen. 

 

Topdekmatrassen staan bekend onder verschillende namen waaronder topmatras, matrastopper, dekmatras, oplegmatras of topper. Het topdekmatras leg je neer op je huidige matras om hiermee het matras comfortabeler aan te laten voelen. Het topmatras kan je matras harder of zachter laten voelen, afhankelijk van wat je zoekt. Koudschuim toppers worden meestal gebruikt om matrassen harder en veerkrachtiger te maken.

Een koudschuim topdekmatras HR 45 is veerkrachtig en heeft een open celstructuur. Hierdoor ontstaat er nauwelijks kuilvorming en gaat het topmatras lang mee. Doordat het koudschuim topdekmatras HR 45 een open structuur heeft, ventileert het goed en voert het transpiratie af. Ideaal dus voor volwassenen en kinderen die op zoek zijn naar een topdekmatras dat koel aanvoelt. Het topdekmatras koudschuim HR 45 kan geproduceerd worden op 6.5 of 10 cm hoogte en is verkrijgbaar in drie verschillende comfortklasses.
Het topmatras wordt standaard uitgevoerd met een 3 cm dikke afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Ben je op zoek naar een topdekmatras dat nog veerkrachtiger en duurzamer is? Kijk eens naar het Pantera topdekmatras HR 52.

Liever een drukverlagend topmatras dat je huidige matras zachter doet aanvoelen? Kijk eens het Topdekmatras traagschuim SG 60 voor de warme versie en de Topdekmatras traagschuim Gel-Visco voor de verkoelende en ventilerende variant.

 

De meerwaarde van koudschuim HR 45

Ieder koudschuim topdekmatras heeft een High Resilience (HR) waarde. Bij dit topmatras is dat HR 45. Het geeft de mate van duurzaamheid en veerkracht aan, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht per vierkante meter. Ook de duurzaamheid neemt toe met een hogere HR waarde, want er zit meer materiaal per vierkante meter in een koudschuim HR 45 topdekmatras dan een koudschuim HR 40 topdekmatras. Met HR 45 krijg je meer comfort en meer keuzevrijheid. Bij koudschuim HR 45 heb je namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit de comfortklasse soft, medium of hard. Hiermee is het topmatras beter op je eigen lichaam afgestemdTwijfel je over welke hardheid je het beste kunt kiezen? Bel ons op 085 401 16 15 of kom naar de Drive In (op afspraak).

Let op! Topdekmatrassen kunnen gebruikt worden om het comfort van het matras te veranderen en/of om twee éénpersoons matrassen bij elkaar te houden zodat de spleet tussen hen in verdwijnt. Koudschuim toppers worden meestal gebruikt om matrassen harder en veerkrachtiger te maken. Een topmatras kan echter een versleten matras geen nieuw leven in blazen! Wij raden het daarom af om een topdekmatras aan te schaffen om een ligkuil op te lossen!

Bestel nu je koudschuim topdekmatras HR 45

Je koudschuim topdekmatras HR 45 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Kies de afmetingen en de stoffering. Het koudschuim matras HR 45 is te krijgen in verschillende hardheden. Een matras voelt voor kinderen harder aan dan voor volwassenen vanwege het verschil in lichaamsgewicht. Wij adviseren daarom voor kinderen om een topmatras te nemen in de comfortklasses soft tot medium. 

 

Drive In: je koudschuim matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een koudschuim topdekmatras HR 45 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het topdekmatras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe koudschuim topdekmatras HR 45. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!

Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 45 A-klasse kern van 3.5 cm of (tegen meerprijs) 7 cm

Totale hoogte

Standaard 6.5 cm of tegen meerprijs 10 cm

Ventilatie

Goede ventilatie

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering mogelijk.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Ook aan een nieuw topdekmatras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het topdekmatras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over.

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim topdekmatras HR 45 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen