Koudschuim matras HR 45 met traagschuim zijde - Matras op maat

Koudschuim HR 45 met traagschuim zijde, verkrijgbaar in de breedte 185 cm t/m 194 cm, iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 45 met traagschuim zijde.
€--,--
Incl. btw

Het koudschuim matras HR 45 met traagschuim zijde biedt zowel ondersteuning als comfort. Koudschuim is veerkrachtig en heeft een open celstructuur. Door deze celstructuur ontstaat er nauwelijks kuilvorming en ventileert het goed. Traagschuim is drukverlagend; het neemt de vorm van je lichaam over en zorgt ervoor dat de drukpunten in het lichaam minder belast worden. Fijn voor mensen die last hebben van lichamelijke klachten. Het koudschuim matras HR 45 met traagschuim zijde is verkrijgbaar in drie verschillende comfortklasses.
Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Ben je op zoek naar een matras dat een hoger gewicht ondersteunt en nog veerkrachtiger is? Kijk eens naar het Pantera matras HR 52. Dit matras ondersteunt tot 130 kg per persoon en is verkrijgbaar in vijf verschillende comfortklasses. Ook verkrijgbaar met traagschuim, kijk voor de warme variant naar het Pantera matras HR 52 met traagschuim zijde of voor de koele versie naar het Pantera matras HR 52 met Gel-Visco traagschuim zijde.

 

Traagschuim

Voor optimaal comfort voegen we aan dit koudschuim matras één of meerdere lagen traagschuim SG 60 toe. Een combinatie waarmee je het beste op het gebied van drukverdeling, ventilatie en ondersteuning in huis haalt. Deze laag reageert op je lichaamswarmte en vormt zich zo perfect naar je lichaam. Het matras kan worden uitgevoerd in een 3.5 of 7 cm traagschuim afdeklaag. De 7 cm hoge variant zal zachter aanvoelen dan die van 3,5 cm. Ook ligt men dieper in het matras. Deze keuze wordt vaak genomen door mensen die voorheen op een waterbed hebben geslapen. Heb je nog vragen? Bel gerust: 085 401 16 15 .

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal.

De meerwaarde van koudschuim HR 45

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR) waarde; bij dit matras is dat HR 45. Het geeft de mate van duurzaamheid en veerkracht aan, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht per vierkante meter. Ook de duurzaamheid neemt toe met een hogere HR waarde, want er zit meer materiaal per vierkante meter in een koudschuim HR 45 matras dan een koudschuim HR 40 matras. Met HR 45 krijg je meer comfort en meer keuzevrijheid. Bij koudschuim HR 45 heb je namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit de comfortklasse: soft, medium of hard. Hiermee is het matras beter op jouw eigen lichaam afgestemdTwijfel je over welke hardheid je het beste kunt kiezen? Bel ons op 085 401 16 15 of kom naar de Drive In.

Bestel nu je koudschuim matras HR 45 met traagschuim zijde

Je koudschuim matras HR 45 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuim van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Kies de afmetingen en de stoffering. Het koudschuim matras HR 45 is te krijgen in verschillende hardheden. 

 

Drive In: je koudschuim matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een koudschuim matras HR 45 met traagschuim zijde aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe matras. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!
Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 45 A-klasse 12 cm + Traagschuim SG 60 3.5 cm (of 7 cm tegen meerprijs)

Totale hoogte

18,5 cm (3,5 cm toplaag) of tegen meerprijs 22 cm (7 cm toplaag)

Ventilatie

Goede ventilatie

Maximale draagkracht

110 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering mogelijk.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen. 

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over. 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim matras HR 45 met traagschuim zijde ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen