Koudschuim matras HR 45 - Matras op maat

Koudschuim HR 45 in breedte 165 cm t/m 174 cm, iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 45.
€--,--
Incl. btw

Het koudschuim matras HR 45 is veerkrachtig en heeft een open celstructuur. Hierdoor ontstaat er nauwelijks kuilvorming en gaat het matras lang mee. Doordat het koudschuim matras HR 45 een open structuur heeft, ventileert het goed en voert het transpiratie af. Ideaal dus voor volwassenen en kinderen die op zoek zijn naar een matras dat koel aanvoelt. Beschikbaar in de comfortklasses soft, medium en stevig.
Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Koudschuim matras HR 45 ondersteunt tot 110 kilo per persoon. Ben je op zoek naar een matras dat meer gewicht ondersteunt, kijk eens naar de Pantera HR 52 collectie. Deze ondersteunt personen tot 130 kilo.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal.

De meerwaarde van koudschuim HR 45

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR) waarde. Bij dit matras is dat HR 45. Het geeft de mate van duurzaamheid en veerkracht aan, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht per vierkante meter. Ook de duurzaamheid neemt toe met een hogere HR waarde, want er zit meer materiaal per vierkante meter in een koudschuim HR 45 matras dan een koudschuim HR 40 matras. Met HR 45 krijg je meer comfort en meer keuzevrijheid. Bij koudschuim HR 45 heb je namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit de comfort klasses soft, medium of hard. Hiermee is het matras beter op jouw eigen lichaam afgestemdTwijfel je over welke hardheid je het beste kunt kiezen? Bel ons op 085 401 16 15 of kom naar de Drive In.

 

Bestel nu je koudschuim matras HR 45

Je koudschuim matras HR 45 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Kies de afmetingen en de stoffering. Het koudschuim matras HR 45 is te krijgen in verschillende hardheden. Een matras voelt voor kinderen harder aan dan voor volwassenen vanwege het verschil in lichaamsgewicht. Wij adviseren daarom voor kinderen om een matras te nemen in de comfortklasses soft tot medium. 

 

Drive In: je koudschuim matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een koudschuim matras HR 45 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe koudschuim matras HR 45. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!
Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 45 A-klasse 12 cm

Totale hoogte

Standaard 15 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Ventilatie

Goede ventilatie

Maximale draagkracht

110 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering mogelijk.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze voor een eigen bijdrage van €55,- bij ons omruilen.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode.

Lees hier meer over.

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim matras HR 45 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen