Koudschuim matras HR 40 - Matras op maat

Koudschuim matras HR 40 met breedte 125 cm t/m 134 cm breedte. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 40.
€205,00
Incl. btw

Een koudschuim matras HR 40 is veerkrachtig en heeft een open celstructuur. Hierdoor ontstaat er nauwelijks kuilvorming en gaat het matras lang mee. Doordat het koudschuim matras HR 40 een open structuur heeft, ventileert het goed en voert het transpiratie af. Ideaal dus voor volwassenen en kinderen die op zoek zijn naar een matras dat koel aanvoelt. Het koudschuim matras HR 40 is een mooie instapversie, waarmee we koudschuim betaalbaar maken.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die jouw matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeeld tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal.

De meerwaarde van koudschuim HR 40

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR waarde). Deze waarde geeft de mate aan van duurzaamheid en veerkracht, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht het matras per vierkante meter heeft. Bij dit matras is de waarde HR 40. Het koudschuim HR 40 matras is een goede keuze als je prijsbewust bent, maar toch de hoge kwaliteit van koudschuim wenst. Daarnaast is het matras duurzamer dan veel andere schuimsoorten, zoals bijvoorbeeld polyether.

Bestel nu je koudschuim matras HR 40

Je koudschuim matras HR 40 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Kies de afmetingen en de stoffering. Het koudschuim matras HR 40 wordt standaard uitgevoerd in de hardheid medium. Doordat kinderen minder wegen voelt dit matras voor hen stevig aan. Mocht je liever een zachter of juist een steviger koudschuim matras willen, kijk dan eens naar de Koudschuim HR 45 collectie. Deze zijn verkrijgbaar in drie comfortklasses, namelijk: soft, medium en stevig.Drive In: je koudschuim matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Maak een afspraak voor onze showroom en ervaar zelf hoe een koudschuim matras HR 40 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe koudschuim matras HR 40. Lees meer over onze Drive In of bel 085 4011 615 voor meer informatie en het maken van een afspraak!

Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 40 A-klasse

Ventilatie

Goede ventilatie

Maximale draagkracht

90 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

Niet goed? Omruilen mogelijk!

Aan een nieuw matras moet je wennen. Daarom krijg je daar 2 maanden de tijd voor. Ligt het matras toch niet helemaal zoals verwacht in die 2 maanden, dan kun je deze bij ons omruilen. Hiervoor vragen wij enkel een eigen bijdrage van €55,-.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees hier meer over

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim matras HR 40 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen