Frans bed Seminautic Premium matras

De frans bed Seminautic Premium matras biedt een hoge mate van comfort. Geleverd in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€--,--
Incl. btw

Frans bed Premium matras: superieur slapen 

De Frans bed Seminautic Premium caravan- en camper matras biedt een hoge mate van comfort. Het matrasschuim verwerkt in de Seminautic Premium is, in tegenstelling tot de meeste matrasschuimen, doorontwikkeld om vooral zijslapers goed te ondersteunen. Uiteraard is het matras ook uitstekend geschikt voor rug- en buikslapers. Het matrasschuim heeft door de open celstructuur een uitstekende ventilatie en hoge veerkracht. De Seminautic Premium matras ondersteunt personen tot 130 kg. 

De Frans bed Seminautic Premium matras is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor jouw op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvang je jouw nieuwe matras in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt je matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.

 

Seminautic Premium: 

  • Uitstekende ondersteuning, duurzaamheid en ventilatie.
  • Matrashoogte is 15 cm
  • Draagkracht tot 130 kg
  • Je kunt kiezen uit de comfortklasses soft, medium en hard
  • Anti allergische verkoelende luxe Tencel matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

Liever een drukverlagend matras? Kijk dan eens naar ons Seminautic Excellent matras. Dit matras heeft een verende schuimkern met een toplaag van drukverlagend schuim. Deze toplaag vormt zich perfect naar je lichaam, zorgt ervoor dat de drukpunten van je lichaam minder belast worden (fijn voor spieren en gewrichten) en heeft een geweldige ventilatie. Kijk hier voor het Frans bed Seminautic Excellent matras.

De juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van de bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij je matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileert optimaal. Heb je helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond, dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

De Seminautic Premium matras is geschikt voor campers, caravans én boten. Het matras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Son en Breugel, bij Eindhoven. Kom vrijblijvend op afspraak naar onze Drive In. We bekijken de huidige situatie, kijken samen naar de mogelijkheden, je kunt proefliggen en dan wordt jouw nieuwe matras ingemeten en geproduceerd binnen 1 uur! Benieuwd hoe de Drive In te werk gaat? Klik op het filmpje voor een korte instructie!

 

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij jouw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar 180 dagen* omruilperiode. 

Lees meer hierover

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen