Frans bed Seminautic Premium matras - Pantera HR 52

Het frans bed Seminautic Premium matras biedt een hoge mate van comfort. Dit matras heeft een volledige kern van het A-klasse Pantera HR 52 koudschuim. Geleverd binnen 5 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€301,00
Incl. btw

Frans bed Premium matras: superieur slapen

Het frans bed Seminautic Premium matras staat garant voor een superieure nachtrust. De kern is gemaakt van Pantera HR 52 koudschuim en het matras is voorzien van een dikke anti-allergische tijk. Comfort en duurzaamheid verzekerd!

Het frans bed Seminautic Premium matras is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvangt u uw nieuwe matras binnen 5 werkdagen kosteloos bij u thuis. Of kom naar onze drive in (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt uw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.

Pantera koudschuim

Pantera koudschuim behoort tot de beste koudschuimen die er bestaan. Het materiaal heeft en uitstekende veerkracht en is zeer duurzaam. De HR 52 waarde is hier getuigen van. Het materiaal ventileert goed door de open cel structuur. 

Seminautic Premium:

  • Volledige Pantera HR 52 A-klasse koudschuim
  • Matrashoogte is 15 cm
  • Draagkracht tot 130 kg
  • Hoge duurzaamheid
  • U kunt kiezen uit de hardheden soft, medium en hard
  • Anti allergische verkoelde damast matrashoes die uw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar garantie
  • Geleverd Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

Bent u op zoek naar superieur slaapcomfort maar met de drukverlagende eigenschappen van Traagschuim? Bekijk dan het Seminautic Excellent matras, Daarnaast ontvangt u op de Seminautic Excellent matrassen 8 jaar fabrieksgarantie.


Bekijk de Seminautic Excellent

De juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van uw bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij uw matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileerd optimaal. Heeft u helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond. Dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.

Waarom Seminautic?

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Uw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met en Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. U ontvangt bij uw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees meer hierover 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen