Frans bed Seminautic Excellent matras - GEL-VISCO traagschuim

Het Frans bed Seminautic Excellent is dé uitblinker onder de matrassen. Dit matras bestaat uit het hoogwaardige Pantera HR 55 foam + een Gel-Visco traagschuim toplaag. Geleverd binnen 5 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In.
€406,00
Incl. btw

Het nummer 1 Frans bed matras, met GEL-VISCO traagschuim

Met het Frans bed Seminautic Excellent matras bent u verzekerd van het allerhoogste comfort. In het matras is het hoogwaardige Pantera HR 55 schuim verwerkt. Voor extra comfort voegen we een laag GEL-VISCO traagschuim toe. Het matras is afgewerkt met en een anti-allergische tijk.

Het Frans bed Seminautic Excellent matras is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvangt u uw nieuwe matras binnen 5 werkdagen kosteloos bij u thuis. Of kom naar onze drive in (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt uw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.
 

GEL-VISCO traagschuim

GEL-VISCO traagschuim wordt toegepast in A-merk matrassen. De visco vormt zich perfect naar uw lichaam voor een optimale ondersteuning. Het materiaal reageert op uw lichaamsgewicht en lichaamstemperatuur. In GEL-VISCO traagschuim speciale gelkorrels verwerkt die ervoor zorgt dat het materiaal goed koelt. De excellente veerkracht én de ademende eigenschappen maken GEL-VISCO tot een uniek schuim dat voor optimaal comfort zorgt.

Pantera koudschuim

Pantera koudschuim behoort tot de beste koudschuimen die er bestaan. Het materiaal heeft en uitstekende veerkracht en is zeer duurzaam. De HR 55 waarde is hier getuigen van. Het materiaal ventileert goed door de open cel structuur. 

Seminautic Excellent:

  • Kern van Pantera HR 55 foam en VISCO traagschuim
  • Matrashoogte is 15 cm
  • Draagkracht tot 130 kg
  • Hoge duurzaamheid
  • U kunt kiezen uit de hardheden soft, medium en hard
  • Anti allergische verkoelende damast matrashoes die uw matras optimaal beschermt
  • 8 jaar garantie
  • Geleverd Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

De juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van uw bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij uw matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileerd optimaal. Heeft u helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond. Dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.

Waarom Seminautic?

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Uw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met en Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. U ontvangt bij uw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees meer hierover 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen