Frans bed Seminautic Basic matras

De Frans bed Seminautic Basic biedt uitstekend comfort voor een instapprijs. Geleverd in gemiddeld 5 à 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive In (op afspraak).
€275,00
Incl. btw

***Tijdelijk actie: bij aankoop van een Seminautic product maar liefst 365 dagen omruilgarantie***

Geldig voor aankopen t/m 30-11-2021

Frans bed Basic matras: Hoge kwaliteit, uitstekende prijs 

De Frans bed Seminautic Basic caravan- en camper matras biedt uitstekend comfort voor een instapprijs. Dit matras biedt een hoogwaardige ventilerende kern met open celstructuur die personen tot 110 kg ondersteund. Standaard hoogte 15 cm, echter elke hoogte verkrijgbaar. Dit matras is afgewerkt met een hoogwaardige anti-allergische tijk.

 

Seminautic Basic: 

  • Goed ondersteunend, duurzaam en ventilerend
  • Matrashoogte is 15 cm
  • Medium comfortklasse waardoor dit caravan/camper matras voor iedereen geschikt is
  • Anti allergische dubbeldoeks matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • Ondersteund een gewicht tot 110 kg per persoon.
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

Op zoek naar nóg een stapje beter? Kijk dan eens naar ons Seminautic Premium matras. De Seminautic Premium heeft nog meer veerkracht voor een nog betere ondersteuning en is in meerdere comfortklasses verkrijgbaar. Kijk hier voor de Frans bed Seminautic Premium matras.

 

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

De Frans bed Seminautic Basic matras is geschikt voor campers en caravans. Het matras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Son en Breugel, bij Eindhoven. Kom vrijblijvend op afspraak naar onze Drive In. We bekijken de huidige situatie, kijken samen naar de mogelijkheden, je kunt proefliggen en dan wordt jouw nieuwe matras ingemeten en geproduceerd binnen 1 uur! Benieuwd hoe de Drive In te werk gaat? Klik op het filmpje voor een korte instructie!

Een matras van Nederlandse makelij

Veel matrasspecialisten zijn slechts tussenpersonen. Zij maken jouw matras niet zelf en missen daardoor kennis. Wij maken al onze caravan- en camper matrassen in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Wij weten daardoor precies wat we leveren en of een bepaald matras bij jouw wensen aansluit. Daarbij kunnen we snel maatwerk leveren en de kwaliteit bewaken. 

 

De juiste bodem?

 
Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van de bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij je matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileert optimaal. Heb je helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond, dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.

 

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij je matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar 180 dagen* omruilperiode. 

*Bij aankoop van Seminautic producten nu tijdelijk 365 dagen omruilgarantie! Actie geldt voor aankopen t/m 30-11-2021.

Lees meer hierover
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen