Frans bed Seminautic Basic matras - HR 50 koudschuim

Het Frans bed Seminautic Basic biedt uitstekend comfort voor een instapprijs. Dit matras heeft een hoogwaardige koudschuim HR 50 kern. Geleverd binnen 7 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive Inn.
€240,00
Incl. btw

Frans bed Basic matras: Hoge kwaliteit, uitstekende prijs 

Het frans bed Seminautic Basic matras heeft een volledige kern van koudschuim HR 50: een schuim dat niet onder doet voor het matras in je slaapkamer. Op de kwaliteit is dus niet bezuinigd, maar de prijs is wel extra aantrekkelijk. Dit matras is afgewerkt met een anti-allergische dubbeldoeks tijk.

 

Seminautic Basic: 

  • Volledige HR 50 koudschuim kern
  • Matrashoogte is 15 cm
  • Medium hardheid waardoor dit caravan matras voor iedereen geschikt is
  • Anti allergische dubbeldoeks matrashoes die jouw matras optimaal beschermt
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Geleverd met Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat

Op zoek naar nóg een stapje beter? Kijk dan eens naar ons Seminautic Premium matras. Het Premium matras wordt gemaakt van Pantera HR52 koudschuim, dit hoogwaardig schuim staat bekend om de duurzaamheid en geweldige ondersteuning. Kijk hier voor het Frans bed Seminautic Premium matras.

 

Seminautic 1 uur Drive In (op afspraak)

Het frans bed Seminautic Basic is geschikt voor campers en caravans. Het matras wordt voor je op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvang je jouw nieuwe matras binnen gemiddeld 7 werkdagen kosteloos bij je thuis. Of kom naar onze Drive In (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt jouw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.

 

 

 

De juiste bodem?

 
Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van de bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij je matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileert optimaal. Heb je helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond, dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.

 

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Jouw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met een Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Je ontvangt bij je matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode*. 

Lees meer hierover
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen