Frans bed Seminautic Basic matras - HR 50 koudschuim

Het Frans bed Seminautic Basic biedt uitstekend comfort voor een instapprijs. Dit matras heeft een hoogwaardige koudschuim HR 50 kern. Geleverd binnen 5 werkdagen kosteloos aan huis of binnen 1 uur in onze Drive Inn.
€205,00
Incl. btw

Frans bed Basic matras: Hoge kwaliteit, uitstekende prijs 

Het frans bed Seminautic Basic matras heeft een volledige kern van koudschuim HR 50: een schuim dat niet onder doet voor het matras in uw slaapkamer. Op de kwaliteit is dus niet bezuinigd, maar de prijs is wel extra aantrekkelijk. Dit matras is afgewerkt met een hoogwaardige anti-allergische tijk.

Het frans bed Seminautic Premium is geschikt voor campers, caravans en boten. Het matras wordt voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bestel nu online, dan ontvangt u uw nieuwe matras binnen 5 werkdagen kosteloos bij u thuis. Of kom naar onze drive in (LET OP: alleen op afspraak), dan wordt uw matras gemaakt en ingemeten binnen 1 uur.

 

Seminautic Basic : 

  • Volledige HR 50 koudschuim kern
  • Matrashoogte is 15 cm
  • Medium hardheid waardoor dit caravan matras voor iedereen geschikt is
  • Anti allergische dubbeldoeks matrashoes die uw matras optimaal beschermt
  • 5 jaar garantie
Geleverd Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat
 

 Bent u op zoek naar superieur slaapcomfort? Bekijk dan het Seminautic Premium matras, met een draagkracht tot 130 kg. Daarnaast ontvangt u op de Seminautic Premium matrassen 8 jaar fabrieksgarantie.


Bekijk de Seminautic PremiumDe juiste bodem?

Alle Seminautic matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Mochten de latten van uw bodem meer dan een vuist dikte uit elkaar staan, dan is het verstandig om een ventilerende onderbodem bij uw matras aan te schaffen. Deze bodem verdeeld de druk tussen de latten en ventileerd optimaal. Heeft u helemaal geen bodem, maar een vaste ondergrond. Dan is deze onderlegger een absolute must om stikvlekken tegen te gaan.


 

Waarom Seminautic? 

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de matrassen- en beddenbranche. Uw matras wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek, vlakbij Eindhoven. Daarbij gebruiken wij alleen materialen met en Nederlandse, Belgische of Duitse oorsprong. Zowel ons productieproces als onze grondstoffen voldoen aan de belangrijkste keurmerken. U ontvangt bij uw matras een certificaat dat de kwaliteit garandeert.

In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht maar een 2 maanden omruilperiode. 

Lees meer hierover
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen