Waterdichte matrashoes met rits

Verkrijgbaar 75 cm t/m 84 cm breedte, iedere gewenste lengte mogelijk! Bent u op zoek naar een vochtwerende bescherming voor uw matras? Dan is de waterdichte matrashoes met rits voor u de perfecte keuze.
€69,00
Incl. btw


Een waterdichte matrashoes met rits voor een droog en comfortabel matras!

Bent u op zoek naar een vochtwerende bescherming voor uw matras? Dan is de waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant voor u de perfecte keuze. Deze waterdichte matrashoes met rits behoedt uw matraskern van nattigheid zonder dat uw slaapcomfort hieronder lijdt.

Product specifieke eigenschappen
De stof van de waterdichte matrashoes met rits is van polyester draagvezel bestaande uit 100 gr/per m² met een polyurethaan afdichtcoating. Het voordeel hiervan is dat in tegenstelling tot plastic beschermingen, uw matras comfortabel ligt. Ondanks de waterdichte bescherming blijft de matraskern nog steeds goed ademen en slijtage zet daardoor minder snel in.
De kleur van de hoes is gebroken wit.
 
Maatgeving instructies
Uw waterdichte matrashoes met rits zal het mooiste passen als u het matras meet zoals u de hoes daadwerkelijk wilt aanbrengen. Dit houdt in dat als u bijvoorbeeld de waterdichte matrashoes met rits op uw huidige tijk wilt aanbrengen, u het matras moet meten zoals deze is. Als de waterdichte matrashoes met rits echter ter vervanging van de huidige tijk moet dienen, kunt u het beste het matras meten zonder de bestaande tijk erop.
Mocht u tijdens het meten een enkele cm twijfelen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De stof van onze matrashoezen heeft enkele centimeters rek zonder dat dit de kwaliteit van de waterdichte matrashoes met rits beïnvloedt.

Onderhoud tips
De waterdichte matrashoes met rits komt standaard met een 3-zijdige ritssluiting. U kunt de kern van uw matras als het ware in de hoes schuiven waarna u deze eromheen dichtritst.
Mocht u graag de hoes willen wassen in de wasmachine, dan is dit geen probleem. De waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant mag tot 90 graden gewassen worden. Echter de droger wordt wel afgeraden in verband met krimpgevaar.

Tip: Wilt u een tweepersoons waterdichte matrashoes met rits bestellen? Overweeg dan om een 4-zijdige ritssluiting te nemen. Niet alleen brengt u zo de hoes nog eenvoudiger aan, maar is zo ook gemakkelijker schoon te houden doordat de tijk dan zelfs in de kleinere wastrommels zal passen.

Geschikt voor
Alle typen matrassen, ongeacht welk schuimsoort of merk.
Zowel kinder- als volwassen matrassen.
Ideaal bij incontinentie en zwangerschap.

Extra’s
4-zijdige rits: Tegen een meerprijs kunt u ervoor kiezen om uw waterdichte matrashoes met rits te voorzien van een 4-zijdige ritssluiting. Het voordeel hiervan is dat u de hoes nog gemakkelijker kunt aanbrengen. Daarnaast kunt u deze ook beter schoonhouden daar u de matrashoes gemakkelijk in twee losse delen kunt scheiden en apart kunt wassen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de matrashoes ook in de kleinste wastrommels past. (Let op! De droger wordt afgeraden in verband met krimpgevaar.)

Belangrijk: Hoewel de waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant een goede bescherming biedt voor binnenhuis is deze niet geschikt voor buitenhuis gebruik!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen