Waterdichte matrashoes met rits

De waterdichte matrashoes met rits is in iedere gewenste maatvoering verkrijgbaar! Ben je op zoek naar een vochtwerende bescherming voor jouw matras? Dan is de waterdichte matrashoes met rits voor jou de perfecte keuze.
€66,00
Incl. btw

Een waterdichte matrashoes met rits voor een droog en comfortabel matras!

Ben je op zoek naar een vochtwerende bescherming voor jouw matras? Dan is de waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant voor jou de perfecte keuze. Deze waterdichte matrashoes met rits behoedt jouw matraskern van nattigheid zonder dat je slaapcomfort hieronder lijdt.

De stof van de waterdichte matrashoes met rits is van polyester draagvezel bestaande uit 100 gr/per m² met een polyurethaan afdichtcoating. Het voordeel hiervan is dat in tegenstelling tot plastic beschermingen, jouw matras comfortabel ligt. Ondanks de waterdichte bescherming blijft de matraskern nog steeds goed ademen en slijtage zet daardoor minder snel in. De kleur van de hoes is gebroken wit.


 
Instructievideo van onze zusterwebwinkelMaatgeving instructies

Jouw waterdichte matrashoes met rits zal het mooiste passen als je het matras meet zoals je de hoes daadwerkelijk wilt aanbrengen. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld de waterdichte matrashoes met rits om jouw huidige tijk wilt aanbrengen, je het matras moet meten zoals deze is. Als de waterdichte matrashoes met rits echter ter vervanging van de huidige tijk moet dienen, kun je het beste het matras meten zonder de bestaande tijk erom.
Mocht je tijdens het meten een enkele centimeter twijfelen, maak je geen zorgen. De stof van onze matrashoezen heeft enkele centimeters rek zonder dat dit de kwaliteit van de waterdichte matrashoes met rits beïnvloedt.
Belangrijk: Hoewel de waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant een goede bescherming biedt voor binnenhuis is deze níet geschikt voor buitenhuis gebruik!

Onderhoud tips waterdichte matrashoes met rits

De waterdichte matrashoes met rits komt een 4-zijdige ritssluiting. 
Mocht je graag de hoes willen wassen in de wasmachine dan is dit geen probleem. De waterdichte matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant mag tot 90 graden gewassen worden. De droger wordt echter wel afgeraden in verband met krimpgevaar.
Wilt u liever de hoes niet in de wasmachine stoppen dan kun je deze tevens afnemen met een sopje.

Tip: Je kunt de waterdichte matrashoes met rits tevens combineren met de matrashoes met rits of de luxe matrashoes met rits. 


Geschikt voor

Alle typen matrassen, ongeacht welk schuimsoort of merk.
Zowel kinder- als volwassen matrassen.
Ideaal bij incontinentie en zwangerschap.


De matrashoezen van De Matrassenfabriek Brabant voldoen aan alle Europese keurmerken.
In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht. Meer informatie   

  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen