topper matras

Met een topper matras uw matras veranderen

Het kan gebeuren dat u een goed matras heeft en het toch niet lekker ligt. Het matras is te hard of te zacht. Of u heeft het in de zomer te warm en in de winter juist weer te koud. U zult zich misschien afvragen of u nu al weer in een nieuw matras moet investeren. Een topper matras kan voor uw huidige matras van toegevoegde waarde zijn. 

      Topper matras

Wat een goede topper matras voor u kan doen

Met een topper matras kunt u de hardheid van uw matras veranderen. Een matras dat te hard ligt wordt heerlijk comfortabel met een topmatras dat is gemaakt in de soft uitvoering. Omgekeerd kan een hardere topper er voor zorgen dat een veel te zacht matras prettiger ligt. Op deze manier kunt u het matras ook koeler of warmer laten aanvoelen, afhankelijk van het soort schuim dat u kiest.

Onze topper matrassen zijn een toppers !

Een topper matras kan het verschil maken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen uw topper matras geheel naar wens maken, zelfs met een ronding of schuine hoek.

Tip: Ook ideaal voor de caravan, camper en boot.

Onze vakmensen zijn specialisten en verstaan hun vak. Kijk snel verder in onze webshop en zie wat wij voor u kunnen doen. Wij geven altijd vrijblijvend advies.

Klik op onderstaande button voor meer informatie:

Topper matras kopen? Klik hier: