topmatras

Met een topmatras uw matras veranderen

Het kan gebeuren dat u een goed matras heeft en het toch niet lekker ligt. Het matras is te hard of te zacht. Of u heeft het in de zomer te warm en in de winter juist weer te koud. U zult zich misschien afvragen of u nu al weer in een nieuw matras moet investeren. Een topmatras kan voor uw huidige matras van toegevoegde waarde zijn. 

     Topmatras

Wat een goede topmatras voor u kan doen

Met een topmatras kunt u de hardheid van uw matras veranderen. Een matras dat te hard ligt wordt heerlijk comfortabel met een topmatras dat is gemaakt in de soft uitvoering. Omgekeerd kan een hardere topper er voor zorgen dat een veel te zacht matras prettiger ligt. Op deze manier kunt u het matras ook koeler of warmer laten aanvoelen, afhankelijk van het soort schuim dat u kiest.

Onze topmatrassen zijn toppers!

Een topmatras kan het verschil maken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen uw topmatras geheel naar wens maken, zelfs met een ronding of schuine hoek.

Tip: Ook ideaal voor de caravan, camper en boot.

Onze vakmensen zijn specialisten en verstaan hun vak. Kijk snel verder in onze webshop en zie wat wij voor u kunnen doen. Wij geven altijd vrijblijvend advies.

Klik snel op onderstaande button en kijk wat wij voor u kunnen doen:

Een topmatras kopen? Klik hier:

Topmatras