polyether matras

Een polyether matras van goede kwaliteit

U zoekt een polyether matras van goede kwaliteit, maar u wilt er niet teveel voor betalen? Polyethermatrassen zoals bijvoorbeeld SG 25 en SG 30 zijn geschikt voor kinderslaapkamers en logeerbedden. De duurzamere polyethermatrassen SG 40 en SG 45 zijn geschikt voor iedereen. Polyether matras: voordelig én goed!

                          Polyether matras

Wij maken uw polyether matras voor een vriendelijke prijs

Een matras gemaakt van polyether is een goedkoop matras met een goede prijs/kwaliteit verhouding en verkrijgbaar in diverse SG (=soortelijk gewicht). Van de voordeligste SG 25 tot SG 45 de duurzaamste van alle polyether matrassen. Wat betekent dit precies? Een polyether matras SG 25 is een prima keuze voor het logeerbed of als eerste matrasje voor uw kind.

Wilt u liever een duurzamere kwaliteit, dan kunt u kiezen tussen SG 30, SG 40 en SG 45. Let wel: hoe hoger het getal, hoe duurzamer het matras; dus hoe langer het matras meegaat.

Een polyether matras voor een scherpe prijs!

Tip: Wilt u dit polyether matras aanschaffen voor uw caravan of camper? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen uw matras desgewenst uitvoeren met een ronding of als Frans bed (schuine hoek) (meerprijs €55,00).

Meer informatie over een goedkoop matras? Klik op onderstaande button:

Polyether matras
Ondanks de scherpe prijzen wordt uw matras altijd volledig op maat gemaakt. Dit is mogelijk omdat wij zelf onze matrassen produceren. Hierdoor is het mogelijk om u een polyether matras tegen een scherpe prijs te kunnen aanbieden. Kijk snel verder in onze webshop voor meer informatie over onze matrassen. Klik op de button en vervolgens op de betreffende afbeelding voor alle informatie over onze polyethermatrassen.

  

Pocketvering matras
Wij produceren tevens pocketveringmatrassen voor een vriendelijke prijs. Deze hoogwaardige en duurzame matrassen vallen ook in de categorie goedkope matrassen, omdat wij ze direct aan onze klant leveren. Bij deze matrassen zijn er diverse opties mogelijk. In onze webshop leest u er meer over. Klik op de button en vervolgens op de betreffende afbeelding voor alle informatie over onze pocketveringmatrassen.