matrassen kopen

Nieuwe matrassen kopen? Zoekt u een matras op maat?

Slaapt u nog lekker op uw huidige matras? Nieuwe matrassen kopen is geen sinecure; er zijn zoveel mogelijkheden. Misschien heeft u last van uw rug of nekklachten? Is slaaploosheid een groot probleem? Of wilt u gewoon nieuwe matrassen kopen omdat u uw slaapkamer hebt opgeknapt en u heeft net een prachtig bed gekocht. Er zijn vele redenen om een nieuw matras aan te schaffen.

         Matrassen kopen van goede kwaliteit!

Kwaliteit en een vriendelijke prijs

Een goede en ontspannen nachtrust is belangrijk voor uw gezondheid. Let bij nieuwe matrassen kopen erop dat u ontspannen ligt en dat het matras uw lichaam goed ondersteunt. Een matras van goede kwaliteit zal vele jaren slaapcomfort en een fijne nachtrust opleveren. Extra belangrijk als u last hebt van uw gewrichten, nek of rug. Ook voor kinderen heel belangrijk omdat een goed matras zal bijdragen aan de juiste groei van de rug en de ontwikkeling van de hersenen.

Kortom: wilt u nieuwe matrassen kopen en zoekt u een matrassenspecialist die verstand heeft van maatwerk tegen een vriendelijke prijs?

Matrassen kopen: wij maken uw matras op maat

Wij produceren onze matrassen helemaal zelf met de beste schuimen en veren. Pocketvering en koudschuim matrassen zijn zeer duurzaam en hebben een hoge veerkracht voor een goede ondersteuning van uw lichaam tijdens de slaap. Voor opgroeiende kinderen is een kwaliteitsmatras van essentieel belang voor de ruggroei en de ontwikkeling van de hersenen. Onze polyethermatrassen zijn zeer geschikt voor logeerkamers en als tijdelijk matras voor uw kind.

Juist omdat wij zelf produceren kunnen wij uw matras geheel naar wens op maat maken tegen vriendelijke en scherpe prijzen. Onze matrassen zijn in elke maat verkrijgbaar.

Tip: Wilt u nieuwe matrassen kopen voor uw camper, caravan of boot? Wij kunnen matrassen maken met een ronding of Franse zijde (schuine hoek). Indien gewenst leveren wij ook een lattenbodem op maat.

Klik op onderstaande button om te zien wat er allemaal mogelijk is:

Matrassen kopen? Bekijk wat wij voor u kunnen doen. Klik hier: