goedkoopste matrassen

De goedkoopste matrassen van goede kwaliteit

Zoekt u de goedkoopste matrassen van goede kwaliteit, maar u wilt er niet teveel voor betalen? Polyethermatrassen zoals bijvoorbeeld SG 25 en SG 30 zijn geschikt voor kinderslaapkamers en logeerbedden. De duurzamere polyethermatrassen SG 40 en SG 45 zijn geschikt voor iedereen. De goedkoopste matrassen, maar wel voordelig én goed!

                           Goedkoopste matrassen vind u hier.

Wij maken uw polyethermatrassen voor een vriendelijke prijs

Matrassen gemaakt van polyether zijn de goedkoopste matrassen met een goede prijs/kwaliteit verhouding en verkrijgbaar in diverse SG (=soortelijk gewicht). Van de voordeligste SG 25 tot SG 45 de duurzaamste van alle polyether matrassen. Wat betekent dit precies? Een SG 25 matras is een prima keuze voor het logeerbed of als eerste matrasje voor uw kind.

Wilt u liever een duurzamere kwaliteit, dan kunt u kiezen tussen SG 30, SG 40 en SG 45. Let wel: hoe hoger het getal, hoe duurzamer het matras; dus hoe langer het matras meegaat.

De goedkoopste matrassen, maar wel kwaliteit!

Tip: Wilt u dit matras aanschaffen voor uw caravan of camper? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen uw matras desgewenst uitvoeren met een ronding of als Frans bed (schuine hoek) (meerprijs €55,00).

Meer informatie over onze goedkoopste matrassen? Klik op onderstaande button:

Goedkoopste matrassen:  polyether
Ondanks de scherpe prijzen wordt uw matras altijd volledig op maat gemaakt. Dit is mogelijk omdat wij zelf onze matrassen produceren. U kunt kiezen uit diverse hardheden, verschillende soorten matrasstoffen en er zijn opties voor handvatten of lussen. Kijk snel verder in onze webshop voor meer informatie over onze goedkoopste matrassen. Klik op de button en vervolgens op de betreffende afbeelding voor alle informatie over onze polyethermatrassen.

 

Goedkope pocketveringmatrassen
Wij produceren tevens pocketveringmatrassen voor een vriendelijke prijs. Deze hoogwaardige en duurzame matrassen vallen ook in de categorie goedkope matrassen, omdat wij ze direct aan onze klant leveren. Bij deze matrassen zijn er diverse opties mogelijk. In onze webshop leest u er meer over. Klik op de button en vervolgens op de betreffende afbeelding voor alle informatie over onze pocketveringmatrassen.