goedkoop matras

Goedkoop matras van goede kwaliteit

U zoekt een goedkoop matras van goede kwaliteit, maar u wilt er niet teveel voor betalen? Polyethermatrassen zoals bijvoorbeeld SG 25 en SG 30 zijn geschikt voor kinderslaapkamers en logeerbedden. De duurzamere polyethermatrassen SG 40 en SG 45 zijn geschikt voor iedereen. Goedkoop matras: voordelig én goed!

                       Goedkoop matras van goede kwaliteit!

Wij maken uw polyethermatrassen voor een vriendelijke prijs

Een matras gemaakt van polyether is een goedkoop matras met een goede prijs/kwaliteit verhouding en verkrijgbaar in diverse SG (=soortelijk gewicht). Van de voordeligste SG 25 tot SG 45 de duurzaamste van alle polyether matrassen. Wat betekent dit precies? Een SG 25 matras is een prima keuze voor het logeerbed of als eerste matrasje voor uw kind.

Wilt u liever een duurzamere kwaliteit, dan kunt u kiezen tussen SG 30, SG 40 en SG 45. Let wel: hoe hoger het getal, hoe duurzamer het matras; dus hoe langer het matras meegaat.

Een goedkoop matras, maar wel van goede kwaliteit!

Tip: Wilt u dit matras aanschaffen voor uw caravan of camper? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen uw matras desgewenst uitvoeren met een ronding of als Frans bed (schuine hoek) (meerprijs €55,00).

Meer informatie over een goedkoop matras? Klik op onderstaande button:

Voordelige polyethermatrassen
Ondanks de scherpe prijzen wordt uw matras altijd volledig op maat gemaakt. Dit is mogelijk omdat wij zelf onze matrassen produceren. Hierdoor is het mogelijk om u een goedkoop matras te kunnen aanbieden. Kijk snel verder in onze webshop voor meer informatie over onze matrassen. Klik op de button en vervolgens op de betreffende afbeelding voor alle informatie over onze polyethermatrassen.


 

Voordelige pocketveringmatrassen
Wij produceren tevens pocketveringmatrassen voor een vriendelijke prijs. Deze hoogwaardige en duurzame matrassen vallen ook in de categorie "goedkoop matras", omdat wij ze direct aan onze klant leveren. Bij deze matrassen zijn er diverse opties mogelijk. In onze webshop leest u er meer over. Klik op de button en vervolgens op de betreffende afbeelding voor alle informatie over onze pocketveringmatrassen.