Matrashoes met rits

Heb je nog een goed matras, maar is de tijk ervan versleten? Je vernieuwt snel en voordelig jouw oude matras met de matrashoes met rits! De matrashoes met rits is 3 cm dik in iedere gewenste maatvoering mogelijk!
€51,00
Incl. btw

Vernieuw nu je matras met een matrashoes met rits


Heb je nog een goed matras, maar is de tijk ervan versleten? Dan is de matrashoes met rits van De Matrassenfabriek Brabant voor jou een goede keuze! Met de matrashoes vervang je de oude tijk waardoor het matras weer schoon en comfortabel aanvoelt.


De stof van de matrashoes met rits is een zachte dubbeldoek matrasstof bestaande uit 100% synthetisch vezel van Europese makelij om een zo goed mogelijke en comfortabele nachtrust te creëren. De matrashoes met rits heeft een onderlaag die bestaat uit 300 gr/m² dacron fiberfill. De kleur van de matrashoes met rits is wit. Leverbaar in standaard en afwijkende maten.Instructievideo van onze zusterwebwinkel

Standaard 4-zijdige rits: Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk de hoes kunt aanbrengen. Daarnaast kun je deze ook beter schoonhouden omdat je de matrashoes gemakkelijk in twee losse delen kunt scheiden en apart kunt wassen. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de matrashoes ook in de kleinste wastrommels past. (Let op! De droger wordt afgeraden in verband met krimpgevaar.)

Optioneel handvatten: Wil je jouw matras om de zoveel tijd omdraaien? Wij raden je dan aan om te overwegen om voor handvatten aan jouw matrashoes te kiezen. Tegen een kleine toeslag worden dan in de lengte aan beide zijde van de hoes twee handvatten bevestigd (in totaal dus vier). Je kunt zo gemakkelijker het matras optillen en omdraaien.

Maatgeving instructies

Jouw matrashoes met rits past het mooiste wanneer je het matras meet zoals je de matrashoes met rits daadwerkelijk wil aanbrengen. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld de matrashoes op jouw huidige tijk wil aanbrengen, je het matras moet meten zoals deze is. Als de matrashoes echter ter vervanging van de huidige tijk moet dienen, kun je het beste het matras meten zonder de bestaande tijk erom.
Mocht je tijdens het meten een enkele centimeter twijfelen, maak je geen zorgen. De stof van onze matrashoezen heeft enkele centimeters rek zonder dat dit de kwaliteit van de hoes beïnvloedt. Vergeet niet om ook de hoogte van je matras te meten.

Onderhoud tips matrashoes met rits

De matrashoes komt standaard met een 4-zijdige ritssluiting. Je kunt de kern van jouw matras als het ware in de hoes schuiven waarna je deze eromheen dichtritst.
Mocht je de hoes willen wassen in de wasmachine dan is dit geen probleem. De matrashoezen van De Matrassenfabriek Brabant mogen tot 50 graden gewassen worden. De droger wordt afgeraden in verband met krimpgevaar.Geschikt voor
Alle typen matrassen, ongeacht welk schuimsoort of merk.
Zowel kinder- als volwassen matrassen.


De matrashoezen van De Matrassenfabriek Brabant voldoen aan alle Europese keurmerken.
In tegenstelling tot de meeste internetwinkels maken wij maatwerk producten. De consument heeft dus geen herroepingsrecht. Meer informatie  

  

5/5

Jeanny Arts Geplaatst op 26 Augustus 2017 at 11:55

De matrashoes met rits op de maat van mijn matras besteld. Woensdag besteld en zaterdag al geleverd. De hoes is helemaal super, ziet er mooi uit en past perfect, weer nieuw matras.
Ik heb meteen nog een matrashoes besteld voor het andere matras. Ik ben er super blij mee!
Ik ben een heel tevreden klant! Ik kan het iedereen aanraden!

5/5

Bianca Geplaatst op 25 September 2015 at 14:15

Ik heb de matras hoes delux bij jullie besteld. is vandaag 1-8-2015
Binnen gekomen ,heb hem er net omheen gedaan, en zit er mooi om
heen.goede service als ik nog een keer wat moet bestellen ,wat met een matras te maken heeft zal ik dat zeker bij jullie doen dit was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en zeker niet de laatste keer.groetjes bianca

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen